Pai am citit ca metodele de a mitui cainele care sta de paza vor aparea mai tarziu... spunea la descrierea cainelui cand voiai sa-l cumperi de la magazin
Deci, eu sunt acel frate de care sa vorbit adineauri. Exista o metoda de adormire a cainelui, dar dupa cum se vede, in ultima vreme sa descoperit o metoda de blocare a acesteia. Dar poate acest lucru se intampla doar la mine. SA VA SPUN: mancarea cainelui tine 18 ore, deci este doar o simpla chestie, trebuie sa dau data de la calculator cu o zi inainte si poti fura in voie... sper sa fiu de ajutor. Succes... astept un raspuns de la tine
Cealalta care a aparut dupa data, a fost cu 'tab', dar acum nici aia nu mai functioneaza, deci trebuie sa asteptam alta... dar in caz ca voua va merge cu tab, va zic cum se face.
Apasati tab, si va apare un chenar portocaliu, acela, din sageti il duceti pe "fried's farm", in stanga jos, si dati enter. apoi dati clic pe caine si dupa furati dar fara sa inchideti fereastra aia. dupa asta va apare o eroare, dar nu cred ca incomodeaza pe nimeni, de fapt, nu se intampla nimic.
Aaa si nu uitati sa mariti imaginea la max inainte sa furati, ca sa puteti fura de peste tot... succes, daca mie nu imi mai merge, poate voua va merge...
Buna! La descrierea cainelui nu vor aparea metodele de mituire (de fapt adormire) sunt mai multe trucuri cum ar fi si adaugarea fortata a vecinilor, etc... Fratele meu stie metoda de a mitui cainele si multe altele, voi incerca sa aflu de la el aceste lucrui, deci tinem legatrua
Da, scrie ca vor aparea mai tarziu metodele, dar am vazut la majoritatea vecinilor mei ca au mancare la caine si cu toate astea au furate fructe/legume. flori Care ai vreo idee?
Ich întreabă:
notsurewhoiam întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: