| ღdeeღ a întrebat:

Cum poti sa recunosti pocaitii? FUNDA! (ma refer la cei care nu sunt crestini, nu cred in maica domnului etc)

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Fanatici nebuni...Aia nu au viata...De aia o avem sa o traim,nu sa o slujim ca niste robotei teleghidati.Ce e prea mult strica. Pocaitii sunt niste prefacuti, se ajuta doar intre ei, si iti baga pe gat hartii.Nu te-ar ajuta nici sa mori in fata lor, nu ti-ar da bani, sau sa doneze la o operatie.``Lasa nene ca rasplata e in Ceruri. Dumnezeu sa te ierte.`` Oameni distrusi

28 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Dupa imbracaminte.Iti dai seama dupa moaca lor de poponari si dupa geanta lor plina cu ustensile pentru sex. Iar femeile poarta batic de batrane si se imbraca cu papuci fara toc, si fuste lungi. Patetic...

| ღdeeღ explică (pentru Alexander21):

Exact asa e profa!

| Alexander21 a răspuns (pentru ღdeeღ):

Inseamna ca e pocaita,ori nevasta de preot. (nevestele de preot se imbraca cel putin la costumas, si nu poarta batic de babe) da mno, poate asa ii place ei sa faca pe sfanta.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru ღdeeღ):

Ai cautat in geanta profei si ai gasit dildo-uri? laughing

| ღdeeღ explică (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Nu! da se imbraca cu fuste pana la calcaie. poarta numa saboti fara toc. penala tipa!

| Alexander21 a răspuns (pentru ღdeeღ):

Caută în geantă, poate are dildo-uri laughing cine ştie ce mărimi mai afli pe acolo. La şcoală e sfântă, şi înafara şcolii ceva diavoliţă sălbatică cu fantezii se. xuale!

| catalin09023 a răspuns (pentru Alexander21):

Încearcă sa vorbești cu un vocabular cat de cat decent nu de toată jena cum e in Romania... Daca părinții tai nu te educa îmi pare rău pentru tine + îmi pare rau de "părerea" (daca pot sa ii spun așa, mai degrabă ii o invenție de a ta pe o fracțiune de secunda) continui... După cum supusesem: Îmi pare rău pentru părerea ta jenanta despre pocaiti, știi zicătoarea nu te baga ca musca in lapte? Bănuiesc ca da ii f. veche. Așa ca țin sa o înveți si de alta data sa taci ca valorează mult.

| Alexander21 a răspuns (pentru catalin09023):

Care vocabular decent amice? Am injurat? Pai nu e jenanta parerea, voi va simtiti jigniti. Si iti raspund dupa 5 ani, asa te gandesti. Du-te si traieste in Flower-Power si lasa realistii sa iti traiasca viata. Du-te cu babele ortodoxe sau ce naiba faceti voi si pupati moaste mucegaite si asteptati speranta. Pana atunci eu o trag la masea, o trag pe muiere, fac excursii si ma simt bine. Spor la treaba!

In primul rand nu pup moaște laughing ma tem ca greșești religia, informeaza-te happy
In al 2-lea rand ce legătură au "babele ortodoxe" cu religia mea?
3. Poti sa tragi la măsea după spusele tale pana nu mai știi de tine, pana te vad prin șanțuri laughing

| Alexander21 a răspuns (pentru catalin09023):

Vrei sa stii ce aveti in comun? Ca sunteti niste babe, vai de steaua voastra. Va imbracati ca niste poponari, femeile le acoperiti la 32 de grade cu haine ca nebunii aia de arabi, bateti pe la usi ca cersetorii. Tot fanatici, nu va deosebeste cu nimic de babele alea care urla ca proastele si pupa orice prind. Cu ``Doamna ajuta`` peste tot si altii mor de foame. Aproapele te ajuta, nu Doamne Doamne si nici rugaciunile tale. Eu nu am refuzat pe nimeni sa ajut si daca mi-a tras teapa. Si nu m-am intors impotriva lui cum o faci tu acum, adica sa doresti cuiva raul ( sa ma vezi prin santuri). Limiteaza-te copile... Ca viata e cruda si tu nu ai habar ce inseamna sa ajuti cu adevarat. Esti un fals, ca toti v-ati pocait pentru un scop: bani, ati facut ceva rau, sau alte chestii. Daca crezi in Domnul tau, nici macar nu te-ai fi obosit sa imi raspunzi. Pentru ca nu ai fi stat sa citesti asa ceva. Sau ai target la adepti sa convingi tu lumea ca religia ta este calea dreapta? Multumesc de raspuns, imi pastrez opinia in continuare. Domnul fie cu tine, din sinceritate! Si sa sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Iti mulțumesc chiar mult si îți doresc la fel...
Sincer nu îți doresc răul nici nu fac bine pentru bani. Îmi pare rău pentru experienta ta cu pocăiții... Dar îți spun sincer is niste oameni de treabă care se ajuta atât reciproc cat si pe ceilalți... Nu religia te mântuiește happy Fii sigur de asta. Fiecare se îmbrăca cum dorește nu evidientam un anumit fel dar exista niste restricții. Rugaciunea cu siguranță ajuta, încearcă si nu o sa îți para rău. Nu religia te mântuiește ci nădejdea pe care o ai in Isus. Noi te chemam la biserica nu sa îți schimbi confesiunea sau altceva ci sa faci cunoștință cu Domnul Isus. Sper ca intr-o zi sa il cunoști si sa te apropii cat mai mult de el.

| Dumnezău a răspuns:

Dupa prostia pe care o emana in jurul lor, niste animale idioate, la fel ca fiecare crestin infocat!

| ღdeeღ explică (pentru Dumnezău):

Eu am o profa care cred ca e pocaita. cum as putea sa-mi dau seama, fara sa o intreb?

| Alexander21 a răspuns (pentru Dumnezău):

Fanatici nebuni...Aia nu au viata...De aia o avem sa o traim,nu sa o slujim ca niste robotei teleghidati.Ce e prea mult strica. Pocaitii sunt niste prefacuti, se ajuta doar intre ei, si iti baga pe gat hartii.Nu te-ar ajuta nici sa mori in fata lor, nu ti-ar da bani, sau sa doneze la o operatie.``Lasa nene ca rasplata e in Ceruri. Dumnezeu sa te ierte.`` Oameni distrusi

| Metaloco a răspuns:

Simplu: vin la tine cu carti despre religia lor si iti baga religia pe gat serios

| Stitch92 a răspuns:

Sa iti spun ceva: Pocait=drept, asa ca pocaitii sunt oameni care se indreapta pentru. a urma pe Dumnezeu

| AnyAnA99 a răspuns:

Urasc icoanele, nu isi fac cruce, nu se roaga la sfinti sau la Maica Domnului si alte chestii.Stiu pe cineva pocait care mi-a spus ca au si chitara electrica in biserica la ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite eu as vrea sa fiu pocait si incerc.pot spune cu siguranta ca insimnia e proasta iar tu care i-ai dat fundita esti mai prost sau proasta ca ea.sa va spun de ce; in primul rand nu stiti ce e aia pocait. pocaitii nu sunt animale sunt oameni care traiesc dupa principii morale drepte si corecte.este un mod de viata, curat, si eu nu sunt teleghidat deloc.sunt otelar,am familie,multi prieteni sunt petrecaret,amuzant,oleaca citit,am copii mari,destepti,care se inteleg bine si cu prostii si cu desteptii fiindca asa i-am educat, am facut copii in mod natural, nu cu destul sau cu gura ca voi sau cu curul dupa care spuneti ca e normal.muncesc,am munca grea, de 29 de ani, si sunt liber sa ma duc sau nu la biserica asa cum santeti si idiotiile voastre.in rest, stiti cum e; o fi prostul prost, dar mai prost e cine-si pune mintea cu el. iaca eu o facui spre regretul meu.va rog sa ne iertati ca pocaitii nu sunt cum crezura-ti.santeti cam departe de adevar.dar va puteti destepta.sa nu muriti prosti.ar fi pacat.

| Alexander21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Domnule,in primul rand sunt Insomnia,nu insimnia. Ai copii,sa iti traiasca.Dar nu crezi ca esti cam adult sa iti petreci timpul pe TPU? E un site de adolescenti. Bun,cu pocaitii lasa-ma,am lucrat la ei in casa,la interioare, am cunoscut multi. Sunt oameni buni, dar ce e prea mult strica.Chiar Isus,i-a considerat pe preoti niste falsi supusi ai Domnului. Doar un preot l-a rastignit,si i-a convins pe oameni ca e un mincinos. Bun, dar oamenii si-au facut un obicei cu popa, hai ca merge.Martorii lui Iehova umbla din usa in usa ca cersetorii, ne explica ei noua biblia si ne spune ca nu exista cruce.La ei a fost rastignit pe stalpul de la Romtelecom.Un alt caracter tampit ce il au,este ca se arata, vin si canta pe drum ca niste betivi, va mie ce credinciosi suntem noi.In mod normal mergi la biserica, casa Domnului, el te aude.Cand spui o rugaciune,o spui in liniste, si cu gandul la El, nu o canti si nu o spui in gura mare sa te arati tu in fata lumii.Nu asa se dau exemple, in loc sa ne bage pe gat hartii aiurea, de ce nu merg sa ajute oamenii sinistrati? Dece nu ajuta pe cei saraci? Eu personal am vazut 2 Iehoviste,dand un pliant la un domn invalid de picioare in carut,tremura tot,cerea mancare,alea tot ii spuneai sa creada in El,El ne va salva! Pai cum vine asta? Omu e handicapat,invalid,infometat, tu ii dai o hartie, la cum tremura nu putea nici sa o tina in mana.Deci lasa-ma cu texte din astea besinoase. Se ajuta intre ei, ca niste zgarciti.Numa daca faci parte din neamu lor te ajuta, altfel esti pacatos, nu stiu ce.M-am cam plictisit de povestile lor nemuritoare.Pana ajung in viata de apoi, am de tras aici cativa zeci de ani.Nu ma incanta pe mine hartiile lor, nici povestile.Cu alea nu iti cresti copii si nici nu iti intemeiezi o familie.SUNT NISTE FALSI! Ei pentru ei, restul sa moara.Cam asa vine nu? Multa sanatate va doresc!

| HubaBubba a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici eu nu sunt pocaita, desi as dori sa fac asta.Ai dreptate, cei mai multi sunt departe de adevar si traiesc doar pentru a respecta niste traditii si nu pentru a se pregati pentru viata de apoi.Isi imagineaza ca daca fac pomeni/praznice periodice la care invita rudele si persoanele care nici macar n-au nevoie de acea masa - imbelsugata de altfel(ca se face la concurenta - pe principiul sa fiu eu "mai cu mot") vor fi asteptati cu portile raiului deschise. Daca ar fi asa toti raufacatorii(criminali,hoti, violatori, etc) ar scapa usor in rai ca doar s-or gasi urmasi care sa le faca pomeni "grase".Ce nu inteleg crestinii ortodoxi este ca dincolo treci doar cu faptele tale si raspunzi de ele doar tu.Fiecare cu ce-a facut.Ce fac altii dupa tine pot fi cel mult comemorari si nimic altceva. Pomana e atunci cand dai cu mana ta la omul amarat si nu cand hranesti o armata de vecini, rude si prieteni.Preotii n-au nici un interes sa-i faca pe oameni sa inteleaga sensul adevarat al cuvantului pomana, ca n-ar mai castiga de pe urma lor.Sunt multe de spus la acest capitol si nu vreau sa intru in detalii.Profesoara sunt si eu - de engleza,ma imbrac doar sport ca asa ma simt eu bine, si daca m-as pocai m-as imbraca la fel, dar nu as judeca-o pe acea profesoara imbracata in fuste sau cu batic.Parintii mei, intelectuali de asemenea, s-au pocait in urma cu vreo 10 ani - nu m-au presat niciodata sa ma pocaiesc,mi-au vorbit despre Dumnezeu, biblie si despre felul in care au inteles-o ei citind mult, dar nu au zis e obligatoriu sa faci si tu asta. Daca o fac, o fac pentru ca asa simt eu si mai mult pentru ca biserica ortodoxa nu ma atrage cu nimic.Nu simt nimic la interminabilele si repetatele lalaieli pe nas care se intampla in biserica ortodoxa.Rareori am intalnit preoti care sa tina o cuvantare normala si care sa mearga la suflet.Si tineti cont ca am fost de mai multe ori la biserica ortodoxa decat la cea penticostala(care nu este o secta-trebuie precizat mereu).La cea penticostala am ajuns doar rareori,din intamplare insa de fiecare data m-a impresionat. Fetita mea a primit binecuvantare intr-o biserica penticostala, la bunicii ei, desi s-a nascut ortodoxa si in continuare este inca ortodoxa.Are doar 12 ani si merge la biserica ortodoxa de cele mai multe ori si ocazional (la bunici evident) la cea penticostala, dar reuseste sa faca singura diferenta.Problema tinerilor de astazi e ca daca se pocaiesc ce fac ei, cum se mai distreaza? Distractiile decente nu-i prea mai intereseza-doar cele cu multa bautura, tutun si altele...Va asigur ca pocaitii se distreaza -merg la film, in mall-uri la un suc sau pizza, in excursii,etc.Din fericire nu merg injurand pe strada,nu fac galagie pe strada si nici in alte locuri publice, se indragostesc ca toti oamenii, au sentimente -NU SUNT ANIMALE.Problema tinerilor care si-au dat astfel cu parerea vine din familie, asa au auzit vorbind in casele lor si asa sustin si ei.N-au cunoscut niciodata indeaproape pe cineva pocait si atunci folosesc fraze auzite de la altii.Sotul meu, intelectual si el, s-a nascut ortodox si sustine ca asa vrea sa ramana daca asa s-a nascut.De cate ori pot il intreb" de ce trebuie sa-ti hotarasca altii religia"? Si ii pun aceasta intrebare deoarece ortodox fiind declarat n-are totusi nici o treaba cu biserica ortodoxa unde merge doar la Pasti,nunti,botezuri si inmormantari. Soacra-mea este bineinteles ortodoxa -a se intelege zeci de pomeni, imparteli care de cele mai multe ori ajung la porci, ca nu poate manca tot ce primeste si ii aduc mereu aminte ca asa se intampla si cu impartelile ei.Nu sunt oameni rai nici unul(evident nu fara de pacat-ca toti avem pacate), adica nici soacra-mea si nici sotul si totusi nu accepta discutii.Ei stiu ca asa s-au nascut si asa trebuie sa moara.Totusi de la sotul meu am pretentii mai mari si nu anume sa se pocaiasca ci sa-si deschida orizonturile vis a vis de religie, mai ales ca este si el citit.Profesoara fiind, am in cancelarie colegi preoti.Am avut mai multi colegi preoti, dar nici unul nu ma poate face sa cred ca se roaga el pentru iertarea pacatelor mele sau a atator mii de pacatosi.Sa fim seriosi! Unii sunt atat de pacatosi ca abia isi duc pacatele lor, cum sa mai aiba grija si de ale mele? Dar eu ce pazesc? Ma duc repede sa fac altele ca se roaga preotul pentru mine? Eu nu pot sa ma rog? Legatura mea cu Dumnezeu n-are nevoie de intermediar.Cunoscandu-i ata de bine chiar nu pot sa cred ca se roaga ei pentru mine.Am scris prea mult desi poate as mai avea multe de spus si poate nici n-am postat raspunsul exact unde trebuie dar concluzia este una -Pocaitii sunt oameni care nu vorbesc niciodata despre ortodoxi asa cum vorbesc ortodoxii despre ei -ei au un sfat,o parere,dar nu cuvinte jignitoare! De fapt am apreciat punctul de vedere al lui Trantorel(cu usoare picanterii), de aceea am postat aici raspunsul, dar bineinteles ca-l vor citi si altii direct interesati.

| ღdeeღ explică (pentru HubaBubba):

Serios, nu aveti ce face? eu am intrebat de cei care sunt straini si incearca lumea sa isi schimbe religia crestina la cine stie care alta. poate sunteti voi pocaiti ( sau doriti sa deveniti) pocaiti care nu cred in maica domnului. imi spuneti mie de copii in mod natural, cand voi nu credeti in faptura care a dat nastere lui iisus? in conluzie sa stiti ca doar v-ati irosit timpul scrind raspunsuri de o pagina care nici nu m-au ajutat. ciao!

| ღdeeღ explică (pentru ღdeeღ):

Si este treaba mea pe cine aleg ca raspuns castigator. raspunsul castigator a fost scurt si la obiect, m-a ajutat, si nu m-am plictisit citindu-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deespy scuza-ma ca ti-am raspuns intr-o problema atat de serioasa in care habar nu ai de nimic.ai doar 14 ani.te inteleg.da sa stii.fiecare moare singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexander? ai vrut fundita.o ai.in rest poti astepta cat vrei sa-ti creasca pocaitii copii si sa-ti dea si tie bani sau ce vei fi dorind.no sa se intample.iar ii sus cand a fost rugat de femeia filisteana sa o ajute ce a spus? nu se cade sa iei painea de la gura copiilor si sa o dai cainilor.ce a raspuns femeia? doamne; si cainii se satura cu firimiturile ce cad de la masa stapanilor.a fost ajutata nu pentru,sinceritate,si pentru smerenie si credinta ca se va intampla. cetit-ai biblia? daca da, mai incearca. Duhul Sfant lucreaza in inima, nu in cap.

| ღdeeღ explică (pentru anonim_4396):

Hai, lasa-te de job. lumina mi-a fost arata deja. repet, am intrebat ceva la care nu ma astept ca pocaitii sa rapunda, nimeni nu se jigneste pe el insusi. va rog lasati-ma in pace ca mi-am dat seama cam ce fel de oamenii sunteti.

| Făraş a răspuns:

Pocaiti sunt niste oameni mai crestini decat noi adica daca le ceri ceva e aproape imposibil sa iti refuze si isi traiesc viata rugandu-se laughing

| FlaviusAPM a răspuns:

In primul rand dupa fel cum se imbrac...ala din poza sunt eu happy.Si nu imi este rusine sa recunosc ca sunt penticostal...desi noi nu ne facem cruce, nu ne rugam la alti sfinti...credem in acelasi Dunmezeu.Si sa stiti fetele se imbraca cu fuste pana la genunchi...si unelr pot purta si tcuri si noi sunte em la fel...Si apropo cine are biblie sa deschida la Matei 5:11

| geraldsmerea a răspuns:

Pe mine ma vedeau cu handicap si siau gasit prostu vin la mine cu icoane etc

| PsedaA a răspuns:

Unii dintre voi vorbesc mult si fara rost!
Cat ma sincer vorbesc; daca nu stii nu vorbi!