| lucian13 a întrebat:

Cum poti sa-ti dai seama daca o fata se masturbeaza? care sunt semnele happy?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici un semn. Dar fetele normale se masturbeaza (mai rar sau mai des) incepand cam cu varsta de 14 ani jumate-15)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lora, sunt eu. Au existat mai multe studii care au demonstrat ca orice adolescent/a normal/a se masturbeaza macar o data. Nu neaparat de la 14-15 ani cum s-a inteles din raspunsul meu, dar cam asta este varsta la care curiozitatea fetelor atinge apogeul in ceea ce priveste corpul lor. Masturbarea este o etapa necesara, obligatorie in dezvoltarea armonioasa a personalitatii sexuale a unui om.
Persoanele care nu s-au masturbat niciodata (cu adevarat, nu din declaratii) au fie deficite hormonale care le impiedica sa aiba un libidou sexual normal, fie au o suferinta psihica manifestata prin lipsa sau refuzul placerii (fie un inceput de schizofrenie, fie un delir religios, fie o frigiditate de cauza psihologica). persoanele care nu s-au masturbat niciodata au sanse foarte reduse de a duce o viata sexuala normala, satisfacatoare.
Stiu ca afirmatiile mele socheaza pe multa lume, dar sunt adevaruri dovedite stiintific.

| yellowalien a răspuns:

Hehe curiosulesmug
Tzeapa, nu potitongue

| Marii a răspuns:

Nu exista semne. Decat daca o intrebi si iti raspunde. happy

Janina
| Janina a răspuns:

Nu ai cum sa iti dai seama

| Frogie a răspuns:

Intrebarea ta m-a pus pe ganduri! De ce vrei tu sa afli lucrul asta huh? :->

| amanda33 a răspuns:

Ar putea fi un semn dar...barbatii produc o cantitate mai mare de hormoni si de aici si pofta continua pentru " hata-hata". Fetele nu! Ar putea fi un semn, un dezinteres pentru sex

soothe
| soothe a răspuns:

Aceleasi cu ale tale!

| MisterKat a răspuns:

Daca ar un raspuns amuzant ti-as zice: li se umfla ochii si o sa fie aseamantori cu niste cepehappy
Dar sa fiu serios, nu se intampla nimic. La fel si tie, ti s-a intamplat ceva dupa ce?!

| gabryel a răspuns:

Daca esti vecinul ei si asculti cu paharul la perete si auzi un zgomot suspect atunci iti dai seama ce face ia, dar semne...

| unu a răspuns:

Masturbarea e un pacat din punct de vedere crestin. O sa ardeti in iad alaturi de atei.

| deffect a răspuns:

Auzi u te-ai masturb vreodata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii fac bataturi in palma iar la fetele care o fac daca urmaresti atent degetul aratator capata forma incovoiata ca un cioc coroiat de acvila. Dar trebuie sa te uiti atent de tot ca abia se observa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de obcei se excita repede dar nu-i obligatoriu daac e virgina incearca sai bagi degetul acolo daca intra usor se masturbeaza si atingeo acl
vez ce face ce nu e doar o parere

| Tyna2016 a răspuns:

Nu prea cred ca o persoana care nu sa răsturnat niciodata suferă de vreo boala! E o prostie ce scrii tu!