Da. Daca vreau pot sa nu ma mai gandesc la trecut, prin simplu fapt de a nu te mai gandi tot timpul la ce a fost ci sa te concentrezi pe ce este in prezent si sa te bucuri de asta indiferent ce ai fi facut in trecut ca sa ajungi aici. Dar nu trebuie sa nu te mai gandesti la trecut deloc. Poti sa te gandesti doar la momentele placute din trecut si astfel vei fi mai fericita in prezent. Cat despre viitor, gandeste-te doar in mare parte la ce vrei sa faci iar restul lucrurilor lasa-le sa te surprinda. Cel mai bun citat: "Forget the past, live the present, never think about the future". Sper sa intelegi ce am vrut sa zic :*.
Nu poti avea un viitor frumos daca nu incepi prin a-i contura forma inca din prezent.Trecutul e necesar pentru ca el reprezinta cartea in care tu iti tii lectiile invatate. Poate ca ele sunt cea mai de pret comoara.Nu ai de ce sa renunti nici la una nici la alta.Trecutul e singura certitudine pe care o ai.Prezentul se muta constant iar viitor nu iti poate garanta nimeni ca exista.Asta nu inseamna ca trebuie sa te culci pe o ureche si sa nu faci nimic pentru viitor
Stii, intrebarea ta m-a facut sa ma gandesc la un citat care mi-a ramas in minte :nu te gandi la trecut decat daca e ceva care iti este de folos pentru viitor''
Mie mi-a fost de folos o replica pe care am auzit-o la televizor. Spunea ceva de genul: Trebuie sa-ti faci "bagajul" pentru viitor. Si trebuie sa pui in el toate lucrurile/experientele/amintirile pe care vrei sa le mai pastrezi. dar trebuie sa ai grija sa le pui pe toate si sa nu uiti vreuna pentru ca nu te vei mai putea intoarce inapoi ca sa-l/o iei. Morala este sa faci acum toate lucrurile pe care ai vrea sa le faci si sa le pui in "bagaj" pentru ca alta data e posibil sa nu mai ai ocazia de a le face. De asemenea mai bine sa-ti para rau ca ai facut un lucru decat sa-ti para rau ca nu l-ai facut.
Să Trăieşti pentru un scop bine definit! Trecutul este acolo dar dacă te găndeşti la el ce crezi că mai poţi rezolva ce va din trecut? Amintirile rămân Uită le pe cele urâte. Lucrează zilnic pentru îndeplinirea scopului propus.Nu pierde timpul la televizor! Acesta este cutia magică a impiedicării atingerii scopurilor! te ţine pe loc. Nu zic Că in momente de odihnă relaxare te uiţi la ştiri şi poate la un film bun. Dar în general dacă eşti cuplat mereu la prezent Trebuie să vizionezi viitorul cel mai frumos. Puterea gândului uman este nebănuit de mare! Gândurile devin lucruri.Deci Găndeşte Pozitiv pentru viitorul tău!
anonim_4396 întreabă: