Pff nu pot spune ca vezi dne pot da mare sfaturi sau ceva de genu.Dar iti spun din propia experienta si eu am placut il plac inca[suntem impreuna dar mrg asta nu contz acum vreau sa iti zic prin ce am trecut inainte de a ajunge impreuna, gandurile mele stupide, gandul ca il plac.Gandurile astea au durat cam 1 an jumate eram gen vai nu ma place nu sunt destul de buna pentru el gandeam doar prostii din astea, care ma ranea mai mult.Am avut multe momente cand am zis O sa il uit il vedeam a 2zi uitam pe dq inima imi batea la fel ca in prima zi cand l-am vaz .A trecut timpul sia facut prietena si am fost gen 2 zile suparata rau.geloasa suparata spuneo cum vrei tu. -.-...eram ranita.Am sters toate mesajele ce le-am scris pe facebook si din astea dar m-am gandit un timp.si mi-am zis : avem o prietenie totusi intre noi nu orice baiat ma poate privi ca pe o iubita daca stric prietenia nu va mai fi nimic intre noi 2asa ca am reinceput sa vorbesc cu el m-am gandit ca e mai bine sa vorbim, poate odata si odata o sa se intample sa fiu cu el sau eu stiu ce vreau sa zic cu toate astea [scuze m-a luat vorba pe dinainte stiu ca nu te intereseaza ce zic eu si etc] Nu poti uita un baiat ce il placi foarte mult.oricat de mult incerci si spui : Lam uitat nici nu ma intereseaza senimentul ala e tot undeva in tine ascuns si cand el iti va spune un Buna va reveni inapoi tot ce poti face e sa astepti. daca vei avea noroc poate te place si el inapoi. daca nu te vei satura sa astepti.si sentimentul se va inchide in tine cu totul si vei putea trece mai departe.deci nu exista nici un leac cum sa il uiti tot ce trebuie sa faci e sa ASTEPTI
Lasi timpul sa treaca... Totul va fi bine dupa o perioada. Vei vedea, vei intalni alti baieti, vei iesi cu ei si usor usor vei trece peste amintirile astea neplacute.
Buna.Timpul le rezolva pe toate crede-ma ca asa mi-s-a intamplat si mie ma gandeam mereu la el dar timpul a trecut si la-am uitat de tot.
Este greu. dar inceraca sa ii gasesti defectele si gandeste-te ca nu este potrivit pentru tine.Mult succes si sper sa nu mai suferi.pup pa-pa:X
BybyBlondina întreabă:
pustoaikarebela întreabă:
Ppitzzi întreabă: