| Кисса a întrebat:

Cum poti sa uiti pe un baiat in care te-ai indragostit enorm de tare?

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna,
Eu cand sufeream din cauza unui baiat, ascultam muzica, mancam inghetata, ieseam pe afara cu prietenii cei mai buni, vorbeam cu mama, plangeam la inceput ca sa ma eliberez, incercam sa nu ma mai gandesc la el desi era extrem de greu la inceput. Ascultam muzica mai blanda la inceput ca sa imi aline durerea, apoi niste hard rock ca sa ma bage in priza, sa ma puna pe picioare. Gandeste-te ca nu e ultimul baiat de pe lume si ca fiecare are jumatatea sa acolo, undeva, asteptand. Daca nu a fost sa fie nu ai ce face. Este mai bine asa decat sa fiti nefericiti impreuna... Uita-te la seriale cu mai multe episoade ca sa te mentina ocupata. Stai la calculator, dormi,... Ideea este ca mereu sa ai o activitate, ceva de facut ca sa nu ai efectiv timp sa te mai gandesti la el. Niciodata nu il vei uita, insa cu timpul iti vei reabilita conditia. Totul va fi bine.
Zambeste happy Vei fi bine!
Sper ca am ajutat.

3 răspunsuri:
| TheAvenger a răspuns:

Nu înțeleg și nici n-am să înțeleg de ce o tipă vrea așa de tare să uite persoana respectivă de care s-a îndrăgostit. Pentru că chestia asta nu se face într-o zi sau două. Ai nevoie de mult timp de liniște să poți să uiți pe cineva. Dar chiar și atunci,tot nu îl uiți de tot, pentru că dacă e cum spui tu, că te-ai îndrăgostit enorm de mult, ar trebui să lase o urmă acolo pe care n-o să poți să o ștergi. Mai există și varianta în care tu susții că te-ai îndrăgostit de el, dar de fapt nu știai dacă e îndrăgosteală și acum vrei să-l uiți. Aia se cheamă confuzie.

| Кисса explică (pentru TheAvenger):

Eu vreau sa-l uit deoarece el doar s-a folosit de mine noi am petrecut o noapte intreaga impreuna si dupa aceea el nici nu vorbea cu mine apropo el inca are prietena

| SefuBanilor99 a răspuns:

Sora mea laughing Incearca sa arzi toate pozele cu e scoate-l din telefon si de pe siteurile de socializare Uita-te la un film de comedie noaptea si maine sa imi zici cum te simti uitati numele strada Casa, purcelu sti tu nu esti fata proasta si apropo fundita