| Bya_6465 a întrebat:

Cum poti scapa de "timidita`te"?
Eu una sufar de aceasta "boala".
straight face
ce pot face sa nu mai fiu atat de emotiva?

Răspuns Câştigător
| mistakeofyourlife a răspuns:

De obicei (desi nu este obligatoriu) timiditatea are ca motiv principal lipsa de incredere in propia persoana. Trebuie sa te autoevaluezi, sa iti cunosti calitatile, dar si defectele si sa stii cum sa iti pui in valoare tot ce ai mai bun. Trebuie sa stii ca toti gresim si daca cineva rade ca te-ai impiedicat pe scari nu trebuie sa te faci toata rosie la fata si sa te superi retragandu-te cat mai repede de persoana care imprastie zvonul. Poate ca si tu ai fi ras in locul ei sau daca nu asta este personalitatea persoanei respective. Nu ai cum sa o schimbi, dar poti sa "te salvezi". Cel mai bun remediu pentru micile incidente este sa faci si tu haz de ele. Timida poti sa fi in mai multe feluri. thinking Parerea este ca nu trebuie sa te schimib, ci sa ramai the same pentru ca desi vei incerca nu o sa reusesti prea multe. Nu spun acum ca e bine sa fi timid, dar o data cu cresterea vei vedea ca vei prinde mai mult curaj. Si in plus fetele timide sunt mult mai dragute decat cele tupeiste. happy big grin Bafta!kiss

8 răspunsuri:
| ankadella a răspuns:

Fi mai tupeista. vorbeste mai mult, comunica[de fapt]. rade, glumeste fa lucruri ce le simti. uita de emootivitate si itra in lwmea ta

| TeddyAn a răspuns:

Poti incepe prin a scrie cuvantul corect. Nu promovam o tara de analfabeti (fara suparare)

| Fytzy a răspuns:

Pai depinde si daca est emotiva incerak sa fac sa nu se vada
sau evita situtiile jenante ca probabil d asta est emotiva ca ai fo intr-o astfel d situatie si daca est intr-o situatie jenanta fate ca nu-ti pasa si fi indiferenta

| cryssa a răspuns:

Imita-i pe RObotzi!

| Fytzy a răspuns:

Sa-mi zc daca te-am ajutat fundita?

| danrey a răspuns:

Buna! cred ca te pot ajuta in privinta asta FII TU INSATI! si as putea spune cas cam timid dar( m-am rezolvat) am incercat sa fiu eu insami si timiditatea a trecut (sunt foarte timid cand vine vorba de fete-->viitoare iubite (nu prea stiu cum sa ma port cu ele

| Bya_6465 explică:

Va multumesc tuturor :*
Si pentru Teddy nu era nevoie.
Eu am cerut o parere despre altceva dar fiecare cu ce intelegewinking
Va multumesc inca o data celor care m`ati ajutat.:*

| Mancas_Ciprian_1981 a răspuns:

Bea alcool?