| DyanaS2 a întrebat:

Cum poti scapa rapid de cosuri?(nu vreau creme de milioane,vreau pur si simplu niste trucuri, sfaturi)

2 răspunsuri:
| AndutzzaAnduu a răspuns:

Gasesti la farmacie crema Brevoxyl.
Nu e foarte scumpa si daca iti dai dimineata si seara in 2-3 zile se duc cosurile.

| Adina822 a răspuns:

Inainte de a scapa de cosuri trebuie sa previi formarea altora. Am citit un documentar in care scria ca in timp ce dormim, pielea moarta de pe fata se desompune si se asaza pe perna. In urmatoarea noapte, ea avantajeaza inmultirea sebumului si astfel pot aparea cosuri. Este recomandat sa scuturi fata de perna in fiecare zi si in cel mai bun caz sa o schimbi. Eu nu am timp sa fac asta si de aceea folosesc un prosop ce il pun deasupra pernii si il schimb in fiecare zi. Parul este un alt factor ce duce la formarea acneei. Incearca sa nu il tii in preajma fetei. Spala-te cat mai des pe fata - minim de doua ori pe zi. Nu folosi sapun pentru ca oricat de fin ar fi usuca pielea si nu este bine. Cel mai bine este sa folosesti o crema hidratanta, dar daca esti impotriva, poti de asemeana sa iti faci o infuzie din tei si ceapa intr-un vas, sa-ti prinzi parul si sa stai cu fata in aburi cu un prosop deasupra capului aproximativ 10-15 minute. Ceaiul de trei frati patati baut dimineata pe stomacul gol da de asemenea rezultate pozitive.

Întrebări similare