Buna,
Iti pot oferi site-ul meu: www.sanatatesibunastare.ro
Te poti uita la produse pentru controlul greutatii. Eu deja urmez acest program si vad diferenta.
Imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com
O colega de-a noastra de pe TPU, ne-a dat acum o saptamana o dieta pe care o voi incepe de maine.Cred ca va da rezultate, daca doresti si tu cauta dieta la utilizatorul Mikiscene( sper ca am scris corect daca nu sa ma ierte
Depinde ce intelegi prin timp scurt.Slabitul in scurt timp fara supraveghere medicala nu este recomandat deoarece are influiente negative asupra sanatatii.
Pai nu manaci dupa 18:00 si nu maci paine si poti sa incerty sa faci si sport.Si foarte important sa bei multe lichide pentru a scoate toxninele. SUCCES!
Mananci doar fructe si legume fara dulciuri, paine si fara prajeli si te asigur ca vei slabi nu trebuie neaparat sport dar poti face si gimnastica acasa daca doresti sunt pe internet filme dupa care poti face. Succes
Euam o prietena care a mancat o luna de zile dor mere si a slabit 20kg saupoti cauta pe internet dieta carea tinuto nicoelta luciu
Sincer nu-ti pot sugera sa ia pastile sau sa te infometezi pentru ca este o mare prostie, si in plus MASA DE DIMINEata ESTE CEA MAI IMPORTANTA -NU TREBUIE SA TI PILSEASCA, asa ca pune-te pe miscare multa, danseaza si inearca sa mananci pana in ora 18! bafta!
Ei bine la tine timp scurt inseamna 2 zile sau 2 saptamani? daca ai varsta potrivita, exista pastile pentru slabit, dar cel putin eu nu am folosit niciodata.incearca sa alergi dimineata si seara, mananca mai mult dimineata, si mai putin sau deloc seara, bea multe lichide, si nu te indopa cu friptura, cartofi pai sau junk food zi de zi vei observa rezultatele
O cura super tare de slabit http://ipremii.com/index.php?r=VlxN o zic din propria experienta
misauratcuviata întreabă: