| alexandru921994 a întrebat:

Cum preferati sa fie un baiat?
sa fie genul care se ingrijeste, dar se joaca pe calculator putin mai copilaros care va ofera libertate

sau

genul care a inlocuit calculatorul cu sala de fitness, care isi indreapta toata atentia asuprea voastra?

5 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Nu ma omor dupa baieti cu muschi, sincer laughing. Si nici nu vreau sa isi indrepte toata atentia asupra mea big grin, sunt sagetator si am nevoie de putin mai multa libertate laughing. Asta nu inseamna ca mi-ar conveni sa ma neglijeasca si sa prefere sa joaca cs daca eu il rog fooooarte frumos sa iesim afara.
Deci a doua varianta, mai ales pentru ca si eu ma joc mult la calculator. Ne-am putea intalni si am juca fear sau skyrim impreuna laughing.

| KaRa23S a răspuns:

Pai tu ce crezi? Acum depinde si de varsta pe care o ai.

| Bitter a răspuns:

Niciunul din cele de mai sus.

| pufoshel a răspuns:

Cred ca as prefera prima varianta da cu conditia sami acorde si putina atentie nu numai calculatorului

| InYourDreams a răspuns:

Pai eu prefer genu de baiat care nu e nici ft copilaros nici cu muschi [nu st chiar fana a acestor tipi big grin] sa imi lase si libertate da sa nu uite ca suntem totusi impreuna. Nu ar trebui sa uite de ziua de nastere sau aniversarea de cand sunteti impreuna [pentru fete conteaza ft mult ]...