Cerința ta este cam ciudata. Il inteleg pe taica-tu dar asta considera el.
Nu-ti distruge părul de pe acum.
Stie? nici nu sunt de acord nici nu suport si nici ma comport ca un homosexual. ma atrag numai fetele. si nu vad ce e rau in a ma vopsi.
+ nu sunt "papitoi". doar pentru ca incerc sa imi schimb putin aspectu, nu inseamna ca sunt asa.
Nu asta era ideea. Si nici el nu crede că ești homosexual. A spus asta doar pentru că voia o reacție din partea ta, voia să îți zică practic că asta vor crede unii despre tine.
Când am zis că știe ce spune m-am referit că știe pentru ce îți cere să-ți lași părul așa cum e. Problema la taica-tu e că îți dă o lecție buna, într-o manieră proasta.
Îți traduc eu: învata cât mai repede sa te accepți așa cum ești. Mă refer desigur la aspect. Învață să-ți găsești valoarea în altceva decât felul în care arati. Lasa-i pe oameni să te aprecieze pentru cine ești, pentru ce personalitate ai, pentru ce abilități și cunoștințe ai. In felul asta te vei înconjura de oameni pe care chiar merită să-i păstrezi. Nu de cei care te accepta doar pentru că bifezi niste criterii fizice.
Daca vrei să ieși în evidență, fa-o cu răbdarea pe care ți-o cultivi, cu bunătatea de care vei da dovadă când vei ajuta pe cineva fără să aștepți ceva la schimb, cu lucrurile pe care le știi nu cu alea pe care le arăți. Fii bărbat, in puii mei.
ASTA, voiam eu sa spun cand am spus sa nu fii papițoi. Asta ar fi trebuit să-ți spună și tsica-tu in loc că o să arăți ca un homosexual.
Eu inteleg ideea. nu vr sa ies in evidenta cu vopsitu. e doar ceva ce mi-ar creste increderea de sine.
nu sunt suparat pe taica-miu ca nu ma lasa sa ma vopsesc. sunt trist ca are de gand sa ma vada femeie in viitor, ceva ce nu mi-as dori niciodata si nici nu m-am gandit la asa ceva vreodata.
e aiurea sa-l auzi pe taica-tu facandu-te homosexual etc cand de fapt tu nu ai avut in plan ceva de genul.
eu ma consider barbat, sincer sa-ti zic.
nu ma afecteaza ca m-a facut homosexual, dar totusi, e aiurea cum am mai spus.
Faci cum crezi. Dar un băiat vopsit roșu nu poate fi decât insecure în legătură cu aspectul sau. Iar asta nu o calitate apreciata pe undeva. Treaba ta.
Tuns aproape scurt si vopsit o nuanta de rosu (roscat)
Lasă frate ca este bine îți stă bine și așa se vede frumos.
anonim_4396 întreabă:
RazvanCazan întreabă: