anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum putem deveni mai buni?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy in momentul in care tu chiar simti ca ai nevoie de o schimbare in comportamentul si gandirea ta... daca o faci de amorul artei nu cred ca vei reusi, vei fi bun si indulgent, nu pentru mult timp, nu dureaza mult si vei revenii la vechiul tau comportament.nu cred ca trebuie sa te invete cineva cum poti devenii mai bun, pentru ca te-ai simti ca un copil manipulat, si nu cred ca in viziunea voastra ar sta bine acesta manipulare...iti vei da seama de la sine cum trebuie sa te comporti, sa devii o persoana buna si respectata, pentru ca respectu se capata in timp, nu doar atunci cand faci o fapta buna, si 10 rele.a fi bun este = sa nu furi, sa nu minti, sa nu injuri, sa respecti si lista poate continuahappysmug

3 răspunsuri:
| GoguStrigoi a răspuns:

Mai buni in ce?

| Anonima_2658 a răspuns:

- cu multa vointa si intelegere fata de cei din jur.

| selenasel a răspuns:

- cu multa vointa si intelegere fata de cei din jur
in momentul in care tu chiar simti ca ai nevoie de o schimbare in comportamentul si gandirea ta... daca o faci de amorul artei, nu cred ca vei reusi, vei bun, indulgent, nu pentru mult timp, nu dureaza mult si vei revenii la vechiul tau comportament.nu cred ca trebuie sa te invete cineva cum poti deveni mai bun, pentru ca te-ai simti ca un copil manipulat, si nu cred ca in viziunea voastra ar sta bine acesta manipulare...iti vei da seama de la sine cum trebuie sa te comporti sa devii o persoana buna si respectata, pentru ca respectu se capata in timp, nu doar atunci cand faci o fapta buna, si apoi 10 rele.a fi bun este = sa nu furi, sa nu minti, sa nu injuri, sa respecti si lista poate continuahappysmug

Întrebări similare