| EnnY a întrebat:

Cum putem preveni cruzimea oamenilor din Romania fata de animale?

Răspuns Câştigător
| yumi_1689 a răspuns:

E cam greu cu o tara ca a noastra... dar am putea incepe cu petiti sau cand vedem cazuri de genu asta ar trebui sa anuntam un adult de incredere care poate anunta protectia animalelor ar trebui data o lege legata de genu asta de probleme nu doar amenzi. ceva de genu ce ii faci animalului sa ti se faca si tie... sona cam chudat dar poate ii sperie pe acele pers care tortureaza animalale sper ca am fost de ajutor happy

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prin campanii educaționale și o lege foarte clară prevăzută de la o amendă mare până la închisoare, etc.
Pa, pa.

| Vizitiul a răspuns:

Stai putin, depinde foarte mult de ce anume intelege fiecare prin cruzime. Eu cred ca animalele, la fel ca si omul, au dreptul la libertate, ori cand ma gandesc la animalele domestice, nu prea vad eu sa aiba libertate. Unele sunt silite la diferite munci (magari, boi, cai etc.), iar altele sunt de companie (caini, pisici etc.), deci cruzime asupra animalelor exista inca din faza in care le privam de libertate. Exista o mai mare cruzime? Nu te gandi la animal, gandeste-te inainte la tine, si abia pe urma la animal. Atunci o sa intelegi ce vreau sa zic. Daca i-ai aplicat o bataie sora cu moartea, s-a dus, a scapat de suferinta, dar daca l-ai privat de libertate, aici intervine suferinta psihica, care este cea mai grea. Ce ar trebui sa facem in situatia asta? Sa incepem a elibera animalele. Eliberare nu inseamna mancare, ma intelegilaughing? Avem si noi nevoie de proteina in organism (aici suntem egoisti).
La urma urmei, sunt sigur ca nu se poate face nimic in privinta asta, pentru ca omul traieste si de pe urma animalelor. Vezi circarii, vezi hainele din blana, vezi papucii din piele. Te-ai gandit ca tot ceea ce imbraci sau consumi a apartinut unui animal? Nu cred ca te-ai gandit, pentru ca si chestiile astea se prelucreaza si nu-ti mai dai seama de nimic, nu te gandesti ca ar proveni de la animale. Ok, am lungit-o indeajuns de mult. Vad ca tu ai luat o initiativa in legatura cu animalele si cruzimile la care sunt supuse. Esti gata sa eliberezi orice animal care se gaseste in locuinta ta? Nu cred!

| Vizitiul a răspuns:

Toti se scapa si spun : "Asta e Romania!" Pai, ce putem rezolva cand spunem asta? Halal si pulbere. Nu asa e Romania, asa ne-am obisnuit sa fie, si asa o sa ne priasca.

| Darkus a răspuns:

EnnY am incercat si eu dar nu are rost. Poti preveni tu facand un bine animalelor si poate ceilalti te vor urmawinking :* ( succes)

| Geo_4096 a răspuns:

Din pacate ma tem ca nu vei reusi.

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Atata timp cat strazile sunt pline de maidanezi nu vad ce am putea face big grin asta e Romania are farmecul ei laughing obisnuieste-te happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In strainatate exista politia animalelor...in Romania nu stiu daca exista thinking, dar oricum, noi, ca simpli oameni practic nu putem face nimic sad Schimbarea trebuie sa se produca la nivel industrial -marile gradini zoo si circurile-. Noi trebuie doar sa le protejam si sa nu le parasim pe cele de companie happy