Tradarea este o forma inconstienta de razbunare pe cei din jurul unora.Totul vine din temperamentul fiecaruia si uneori trebuie suportata"iertata"daca nu este asa de rea insa daca eu cred ca nu o pot suporta nu o suport si fac ceea ce imi sta in minte
Dar nu o suport, e chestia ca fac in asa fel sa ignor mesajul ei, prin resemnare...
Nu suport tradarea, minciuna si ipocrizia.mai grav este sa suntem inconjurati de astfel de persoane mai la tot pasul.
Pai eu nu prea pot sa o suport tradarea depinde in ce fel ma tradeaza si cu ce scop pa mi-a facut placere
E simplu nu o suport, poate sa vina din parte oricui, suferinta e prea mare ca sa pot trece peste + mai este vorba si de orgoliu!
Depinde din partea cui. daca e din partea unei fete, sa zicem, cea pe care o consieri cea mai buna prietena. devastatoare ( am trecut eu prin asta. inca mai e o mica rana, dar trece ). daca e din partea lui, cel care iti zicea candva ca te iubeste si ca vrea sa fii numai a lui mereu...devastatoare. dar privesti partea buna a lucrurilo: clar nu te-a meritat si este mai bine ca s-a intamplat asa pentru ca ai vazut ce fel de om este.
elizabeth întreabă: