| dia1997 a întrebat:

Cum raspund la intrebarea "Unde sunt acum?", dar nu gen : pe Pamant happy

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Baga ceva mai poetic. ex: Viata e ca o poteca pe munte ce ajunge in varful acestuia. Cand te uiti in sus ii vezi varful si zici ca totul e clar. Dar niciodata lucrurile nu au fost atat de drepte pe cat pareau...

Unde esti acum? Pe aceasta carare... plina de cotituri, de suisuri si coborasuri... uneori te uiti inapoi si nu vezi decat o mica portiune din poteca vietii. alteori, cand esti intr-un varf de coasta poti sa vezi pana departe... si inai te... si inapoi...

Ce ai invatat pana acum? Ca trebuie sa admiri drumul. Cu putina atentie te duce el acolo unde trebuie.

Si ai mai invatat inca o chestie. Ca greutatile au dreptul sa vina. Dar nu au dreptul sa stea.

Pentru ca in viata... drumul este mai important decat finalitatea...

Sper sa ai destule cuvinte sa iti faci compunerea... happy

Scuze daca sunt greseli... am scris de pe telefon.

5 răspunsuri:

Poti sa dai un raspuns putin mai generic si la fel de interpretabil ca si intrebarea... Eu m-as gandi la: "In prezent".

| dia1997 explică (pentru cristimihailov):

Trebuie sa raspund ceva de genul ..ca,in prezent, am ajuns la un nivel....se refera la unde sunt acum ca si pozitie a mea. ..ca si dezvoltare

Incearca mai bine ca ieri, mai prost ca maine...

| dia1997 explică (pentru cristimihailov):

Trebuie sa spun la ce nivel am ajuns ...cum am evoluat in viata ceva de genul, dar mai detaliat.

| LauraG3 a răspuns:

Simplu...spui unde esti...acasa, la mall, in parc, cu prietenii, etc

Întrebări similare