| noname_1116 a întrebat:

Cum raspund unei persoane care ma enervea tot timpul ( prin vorbe sau... altceva )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

zicandu-i :
Imi vine sa iti sparg dintii X-(, dar de ce sa te fac eu sa arati mai bine?

Parintii tai te-au rugat vreodata sa fugi de acasa?

Mi-ar fi placut sa fii la TV ca sa te inchid

Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm?

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand deschizi gura incepe un idiot sa vorbeasca

Cum doi oameni asa de frumosi ca voi...au un copil asa de urat?

Cum de esti aici? Credeam ca la Zoo inchide noaptea

Esti dovada vie ca o persoana poate trai fara creier

De cate ori trebuie sa trag apa, ca sa dispari?

Data viitoare cand ai ceva de spus, sa taci din gura!

Salut! Eu sunt un om, da tu ce naiba ce esti?

Intodeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa tin, sa il iubesc, sa imi fie prieten... dupa ce te-am intalnit pe tine m-am razgandit

Multumesc ca ai fost o parte din viata mea... nu stiam ce e o viata de caine pana sa te intalnesc pe tine

Cand eram impreuna ai spus ca ti-ai da viata pentru mine, acum ca ne-am despartit cred ca e cazul sa te tii de promisiune

Ma tot gandesc la anii in care am fost prieteni... si ma intreb ce dracu' a fost in capul meu?

Cum trec zilele si ma gandesc ce norocos sunt...pentru ca nu esti aici ca sa mi le ruinezi

Nu stiu sigur ce esti, dar sunt sigur ca toata lumea va fi de acord cu mine ca esti urat

Continua sa vorbesti, poate ai sa spui si tu vreodata ceva interesant

Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renuntam?

22 răspunsuri:
| DeeVee a răspuns:

Ceva de genul :
"Vrei sa nu mai fi enervent...laughing?" Glumeam...:*happy

Spune-i ca nu te impresioneaza genul lui/ei de a fi si ca ar trebui sa se schimbe pentru ca poate nu este numai pentru tine o persoana enervanta...

Baby.ShiNe

| zizu07 a răspuns:

Pumni laughing Glumeam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi vorba lunga saracia omului. Ii scoti 2 dinti si ai scapat, atentie nu lasi dinti ca martorilaughing

| JackieSue a răspuns:

Raspunde-i prin replici scurte si la obiect, dar fara sa se simta jignit...sa faci intr-un fel sa-si dea seama ca e enervant.

| DeeVee a răspuns:

Enervant**...srry...^^

| ancalazar a răspuns:

Indiferenta e cea mai buna in cazurile acestea...

| LuS[z] a răspuns:

Enervea? ce romana avem. ti se pare ca tot te enerveaza. incerca sa fii mai degajata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eiiii, aici intervine spontaneitatea ta.noi nu putem sa-ti spunem nimic, totul este in functie de ceea ce-ti spune el. daca nu, ii intorci spatele.

| Jupiter a răspuns:

Inteligent.

| VladDu a răspuns:

Daca te supara prin vorbe poti sa ii zici in mod repetat cand zice ceva " ma lasi sa traiesc?" sau " vorbeste pentru tine".
@ang3l_or_d3v1l: Frumos raspunsbig grin

cheerswinking

Stefan
| Stefan a răspuns:

Indiferenta este arma de a raspunde unor persoane de acest gen de oameni.

| sorin a răspuns:

Cand esti fata in fata cu persoana respectiva incepi sa te descarci si ii spui ce vrei, inclusiv Bip bip bip bip bip...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin tacere
xoxo
by zui

| livia_6314 a răspuns:

Draga candy nu lua in seama acele lucruri de mai sus nu e frumos deloc sa faci aceste lucruri. Daca te enerveaza de ce nu vorbesti si tu despre ce iti place! Schimbi subiectul deodata si incepi sa vorbesti despre alte chestii s-au pur si simplu zici ca trebuie sa faci curat in casa si te dai pe invizibil(daca esti pe mess desigur)
Mult succes si daca mai ai nevoie de un raspun la o intrebare nu ezita sa il pui pe TPU(totii pentru unu si unu pentru toti)Vom raspunde cu totii cu placere! O seara placuta iti urez!

| JackieSue a răspuns:

@ang3l_or_d3v1l : genial raspuns! chiar o sa le folosesc...merci muuuult [:X]

| viki a răspuns:

"Exista o carte in care sunt trecute numele tuturor persoanelor mai inteligente decat tine.Se numeste carte de telefon."
"Daca as avea fata ta, mi-as trage o pereche de pantaloni peste ea."
"Vorbeste linistit/a mai departe pana iti vine in minte o replica inteligenta."
Daca cineva iti zice:"Buna, nu te-am mai vazut pe undeva?" tu raspunzi:"da, tocmai de aceea nu mai dau pe acolo" laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te jigneste cu un scop si daca te opui inseamna ca faci exact ce vrea el.Iti recomand sa zimbesti intelegator si sa mergi pe aceeasi directie cu el. Ex daca iti spune ca esti naspa.Ai putea zimbi intelegator si sa-i spui;-Ma consolez la gindul ca nu-s singura. Daca mergi pe aceeasi directie iti spun ca vei avea efect din cauza ca vei surprinde.

| valyutzu a răspuns:

Prin vorbe de felul bip bip...

| lili_1880 a răspuns:

E nevoie de vreo 40 de muschi ca sa te incrunti la cineva. si doar de 4 ca sa i tragi un pumn in fata. tu alegi laughing

| little a răspuns:

Zii : cat de tare poti fii love struck... si dupa aia ii trantesti un " asa si? mai vrei ceva? "

| Antrax a răspuns:

Zii "ce shty tu care esti doar un copil facut pentru alocatzii"

sau "copil facut la incubator"

| peanut a răspuns:

"Inchide ca te sun eu."