| speed17 a întrebat:

Cum recapat increderea unei fete? Am gresit si acum nu mai are incredere in mine... Vreau cateva sfaturi si nu raspunsuri de genul "cumpara-i ceva scump"...Multumesc

Răspuns Câştigător
| geo9919 a răspuns:

Pai. spune-i de mai multe ori ca iti pare rau. promiti ca nu mai faci asta. si ca vei avea grija. si spune-i ca te schimbi. si nu trebuie neaparat sa ii iei un cadou scump dar. un trandafir cred ca ar merge... e 8 lei... si nu e chiar asa o mare risipa de bani, funda?

4 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

Femeia gandeste emotional nu logic.

Fao sa simta ca este in siguranta cu tine, vei avea un rezultat mai bun decat sai explici 10 minute de teorie despre cum tu ai putea sa ii fi alaturi si nu o sa mai gresesti fata de ea niciodata.

Iti place de ea? Ai grija sa nu intri in FriendZone(sfat de la cine a simtit pe propria piele durerea)

| OMEGALIN a răspuns:

Am trecut prin asta, cereti scuze in repetate randuri si incearca sa va reimprieteniti, ii vei recapata increderea cu timpul, dar ai de asteptat

| speed17 explică:

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Chiar mi-au folosit. Cel mai convingator raspuns a primit funda.

| Soarecuu a răspuns:

Frate am fost si eu in situatia ta. Deci incearca sa te epropii foarte mult de ea. Zii glume ( nu porcarii cum ca Bula sa **** din copac), ea o sa te refuze.
Depinde in ce stadiu esti cu ea.
Amm. Daca esti un amic ceva mai (foarte) apropiat fa ce ti'am zis. Mai priveste'o in ochii. Arata'o ca esti interesat de ea.
Daca esti un prieten comun fa'o sa rada. Ea o sa te refuze dar nu renunta.
Bafta cu fata. happy