| MirunaSunrise a întrebat:

Cum reusesc actorii sa planga? inteleg ca sunt actori dar chiar asa la comanda? auzisem ca se dau cu ceva la ochii, e adevarat?

Răspuns Câştigător
| cosmina92 a răspuns:

Ma lasi un minut maxim si o sa se scurga lacrimi. Cum : timp, te gandesti la ceva trist ( nu te gandesti plang, plang, plang ) nu merge laughing, te uiti 1 minut intr-un loc fara sa clipesti, picaturi, am auzit multe persoane care spun "Pf actorilor li se pun picaturi." Da este si asta o solutie, dar iti garantez eu ca nu vei fi angajat ca actor daca nu poti face sa se scurga o lacrima fortat pe obraz! happy

14 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Nu e asa de greu, e chestie doar de concentrare, trebuie sa te gandesti in acel moment la ceva trist si daca exersezi destul, atunci va merge rapid - plus ca femeile sunt mai sensibile si pot trece rapid de la ras la plans. happy

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Eu pot plange la comanda, cum s-ar spune. Ma gandesc la ceva trist si imd plang...

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Eu pot fi un actor foarte bun si nu-i crede pe ceilalti care ti-au raspuns ca habar n-au de capu` lor.
Ca sa plangi, nu mai clipesti.Ti ochii larg deschisi fara sa clipesti si ochiul instantaneu lacrimeaza ca sa se umezeasca.
Asta e secretul plansului la comanda, nu sa te gandesti la nu stiu ce.

Răspuns utilizator avertizat
| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru cristinica20025):

Eu pot plange indiferent de stare...Nu conteaza daca sunt fericit sau trist, mereu da rezultate faza de mai sus.
Cand joci un rol, te concentrezi sa fi acel personaj...

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru cristinica20025):

Fiecare cum poate...doar ca nu prea reusesc sa am ganduri rele in caplaughing

| Emilian601 a răspuns:

Am fost actor intr-o trupa locala de teatru si pentru a reusi sa plang la comanda trebuia sa ma gandesc la momentele in care ma indopam cu mancare uitandu-ma la videocipul meu preferat sau pur si simplu incercam sa cant o melodie in gand si strangeam pleoapele iar lacrimile curgeau.Iar tu daca vrei sa plangi fara sa folosesti foite de ceapa laughing incearca sa te gandesti la cel mai emotionant moment din viata ta.

| raducanumihaela a răspuns:

Si eu mi-am pus de multe ori intrebarea asta. Am incercat si eu sa plang fara motiv dar nu am reusit.

| KaTaNa97 a răspuns:

Sunt o gramada de actori care plang la comanda..asta e si o calitate a actorilor..de asta sunt angajati..pentru a se preface..pentru a face totul la comanda..si da..eu potwinking..si nu-s actorlaughing

| Sw1ngg a răspuns:

Lacrimi false.-,-"