Cu respect, blandete si dragoste.
Culoarea pielii nu are nici o importanta, doar sufletul omului conteaza in acest caz.
Bineinteles ca este imposibil pentru tine sa intelegi acest tip de relatie, odata ce tu esti rasista si nu ai cum sa accepti oamenii de alta culoare a pielii.
Asa spun si strainii de noi.Totusi, ia in considerare ca nu toata tara e saraca si necivilizata.Sa spui asa despre orice tara din lume cam e semn de ignoranta, nu?
Asta inseamna ca probabil si respectivii vin din orase cu un trai de viata decent, asemanator cu al nostru.Sau ai impresia ca toata Africa merge desculta, culege roua si se uita la soare ca sa isi dea seama cat e ceasul, iar copiii lor au nevoile de donatiile albilor pentru a merge la scoala etc. etc?
Mie intrebarea mi se pare usor rasista! Gresesc cumva?
Nu toti barbatii de culoare provin din tarile sarace! Majolitatea vin la studii in tara noastra, isi fac familiii se stabilesc si fac copii.Au o situatie materiala buna.
Cum reusesc sa le cucereasca pe romnace? poate chiar ca sunt diferiti! Sunt fara prejudecati! Si nu sunt rasiste
Ai auzit de Cabral? e un barbat de culoare care s-a nascut in RomanieMama lui este romanca, tatal din Congo! El, Cabral s-a insurat cu romanca, au si un copil.
Usor rasista e putin spus.
Ma amuza ca am început să ne exprimăm cu " femeie alba" ).
Boss,nu contează ce culoare are pielea, cât contează personalitatea, modul unei persoane de a se comporta și poate și fizic sunt atractivi, dar pana la urma gusturile nu se discuta.
Și nu toți provin din medii sărace, unii chiar au condiții bune sau chiar foarte bune.
Persoana potrivita la momentul potrivit nu trebuie sa o cauți tu.
Le cuceresc cu papagalul și cu vrăjeala, se știe că negrii sunt plini de încredere în sine și foarte curajoși în a aborda, iar pe deasupra mulți au un fizic atrăgător (mă refer la corp, nu fac referire la penis, deși și acolo stau foarte bine și asta contează pentru multe fete în ziua de azi) și au un șarm al lor, uită-te pe TikTok să îi vezi cât de bine știu să facă conversație.
Că vin din țări foarte sărace și necivilizate e adevărat, dar asta n-are nicio legătură cu felul lor de a se comporta și de a a aborda româncele (și nu numai!).
Încrederea în sine și chiar tupeul în conversație sunt cam totul în ziua de azi.
Și ți-o spune un băiat foarte timid de 23 de ani, asexual și aromantic
Vei găsi un bărbat român cu care să fii împreună, vezi că e foarte greu fiindcă mai sunt puțini bărbați de calitate și puține femei de calitate în ziua de azi în vederea construirii unei relații stabile, dar nu-ți pierde speranța: încearcă să fii cât mai sociabilă și să participi la cât mai multe activități sociale și vei întâlni pe cineva cu interese comune cu care să te cuplezi! Contează și unde cauți bărbatul potrivit, adică să fie de același nivel intelectual și social cu tine (măcar aproximativ) și să aveți ceva interese comune! Succes și nu uita, fii încrezătoare!