N-ai cum sa le faci sa-si schimbe dorintele, ca nu esti duhul cel viclean din lampa. Stai linistita, poate nici n-o sa ajunga sa fie in aceeasi clasa cu tine! Si poate in timpul liceului o sa ajungeti sa va intelegeti.Nu se stie niciodata.
Heyy lasa fetele sa mearga junde vor ele pentru ca si ele vor un viitor la fel ca tine. Linisteste`te ca doar nu o sa fi doar cu ele`n clasa o sa mai fie colegi acolo iar tu poti sa le ignori daca chiar nu le suporti, vei vedea ca o sa functioneze. Si eu am aceeasi problema ca tine dar am sa le ignor si totul va fi OK.
Inteleg ca respectivele nu se numara printre preferatele tale, dar nu inteleg de ce vrei sa le blochezi intr-un fel accesul la acelasi liceu pentru care optezi si tu. Nu ai niciun drept! Daca se nimereste sa fiti in aceeasi clasa, nu mori 4 ani, nu putem sa fim pe placul tuturor, la fel cum nu putem place pe toata lumea, asta e, obisnuieste-te, nu-i poti schimba pe altii dupa cum vrei tu! Prin prisma acestui fapt imi pari o persoana destul de egoista, usor narcisista, care vrea totul doar pentru ea!
Renunta la gandul asta!
Fiecare face ce vrea, traim intr-o tara libera, au dreptul de a alege, drept pe care nu-l poti constrange!
Mult succes!
Pa-pa!