Fa-ti un prieten imaginar. Glumeam.Descarca filme si uitate la ele sau joaca ceva orice numai sati ocupi timpul sa nu mai ai timp sa te gandesti. Pur si simplu s-a intamplat ca parintii tai sa plece, iar cu prietenii fa-ti altii imprietenestet cu prietenii prietenilor care ii mai ai. Cheatia cu "doar pentru a descoperi ca saunt singura" este doar in capul tau s-au intamplat toate in acelasi timp doar o coincidenta.
Buna tu nu ar trebui sa gandesti asa ai toata viata inainte esti foarte foarte frumoasa din cate vad eu :X sunt sigura ca baieti intorc capul dupa tine mereu cand treci pe strada la cat de frumoasa esti tu ar trebui sa ai grija de tine in primul rand si prieteni ti faci repede de ex si aici pe TPU uite id meu angel_inoccence_pink astept sa vb sa discutam si ai facut azi visele tale dorintele tale notele tale dabia astept sa vb :X si sa aflu totul despre cate ceva :X
Incearca sa nu mai gandesti asa.ai o viata inainte, esti tanara, trebuie sa-ti traiesti viata.incearca sa-ti faci prieteni, cu prietenii pe care ii ai poti sa iesi la un suc. undeva. Tu singura iti faci rau. nu mai gandi negativ, fi pozitiva. sper ca te-am ajutat:*
Fa-ti planuri pentru viitor si incearca sa ti le realizezi.Mergi la sala, du-te la un film, citeste o carte buna, asculta muzica care sa te binedispuna.Nu te gandi la lucruri neplacute si la faptul ca nu prea ai persoane foarte apropiate in jurul tau, alaturi pe tine pentru ca risti sa cazi intr-o depresie.
Uite, daca vrei sa mai vb, da-mi add la ciocovanilata.
Te-am pupat :*