Păi. Carlisle i-a transformat pe Edward și pe Esme pentru că amândoi erau grav bolnavi, sufereau de gripă... nu știu de care. Pe Bella Edward a transformat-o ca să nu moară când va naște. Pe Rosalie cred că tot Carlisle a transformat-o după ce Carlisle a găsit-o moartă de frig și violată de tipu cu care urma să se căsătorească.
Pe Emmett cred că Rosalie l-o fi transformat. Pe Jasper l-a transformat o femeie din nu știu ce război, Războiul Civil mi se pare atunci când încerca să scape.
Alice nu știu.
Pff Citeste cartile .
Rosalie a fost transformata tot de Carlisle dupa ce a fost violata de tipu` cu care urmna sa se casatoreasca.
Bella de Edward pentru ca era sa moara cand a nascut-o pe Renesmee.
Esme de Carlisle, cand a gasit-o la morga si era inca in viata ( parca sarise de pe o stanca sau ceva de genu` :d )
Emmet- Habar-n-am Cred ca nu scrie pentru ca mi-as fi amintit :d Stiu doar ca l-a gasit Rosalie.
Jasper- L-au transformat niste fete vampir cand era in razboi ( nu mai stiu care razboi ) si apoi l-a gasit Alice.
Si Carlisle...Nu cred ca scrie :-s
Funda?:d
Pe Rosalie tot a gasit-o Carlisle intr-o noapte cand ea era violata de niste prieteni ai sotului ei.
Pe Emmet l-a muscat un urs si l-a gasit Rosalie.
Jasper era in timpul razboiului cand o fata vampir l-a transformat.
Alice nu isi aminteste nimic din trecut de cand era om.