| Gosh. a întrebat:

Cum s-o scot la capat? Si cum sa o conving ca nu am facut nimic?
Deci intr-o zi i-am cerut telefonul bunicii sa trimit un mesaj, dar nu am trimis nimic dar nimic. Vorbesc serios. Si acum ma acuza ca i-am terminat tot creditul si a tipat la mine, dar ma simt nedreptatita pentru ca nici nu m-am atins de telefonul ei. Aveam de gand sa trimit un mesaj, insa m-am luat cu alte treburi si nu am mai trimis nimic.
Are 14 euro pe cartela (ar fi putut suna cu creditul asta) dar a primit un mesaj care o anunta ca (virgula) cartela )(sau contul) este inactiv.
Ce inseamna asta?
Si mai ales.cum sa o coving si sa o fac sa inteleaga ca nu am facut nimic?
Nu ma crede.multumesc!

Răspuns Câştigător
| tibidarkman a răspuns:

Pai eu cred ca ea nu si-a mai reincarcat cartela SIM si i-a,, expirat´´ creditul incearca sa ii le explici parintilor tai care sa ii explice bunicii tale ce s-a intamplat sau cel mai simplu suna la furnizorul cartelei (GRATIS) si pune pe speaker sa auda ce vorbiti si o sa isi de-a ea seama ce s-a intamplat

4 răspunsuri:
| User a răspuns:

Pai a intrat in perioada de gratie, credthinking

| Ea12345 a răspuns:

Poate i-a expirat valabilitatea cartelei, nu numai al creditului de 14 euro. Daca are incredere in tine, te va crede ca nu i-ai consumat tu.happy

| Elena1234456 a răspuns:

A intrat in perioada de gratie, tu nu ai nicio vina.

| VoiceWithin a răspuns:

Vorbeste cu bunica ta si spune-i ca nu ai facut nimic, si ca poate a intrat in perioada de gratie, sau cine stie cine a mai vorbit la telefonul bunicii tale si tu esti acuzata, spune-i ca si tu ai telefon dupa care poti vorbi happy