Si mai bine - intereseaza-te din alte surse ce anume ii place, gaseste acele lucruri pe care le aveti in comun inainte de a le discuta cu ea, apoi adu-le in discutie intamplator- ca din greseala. Dupa aia lasa natura sa-si urmeze cursul
Pai intreab-o ce muzica ii place, daca ii place sa iasa in oras la fil sau ce gen de filme ii plac.Incearca sa aflii daca aveti ceva in comun. SFAT:nu o lua din prima daca are iubit sau daca ar vrea sa iasa cu tine...cu siguranta va zice nu daca e fata serioasa. Sper ca te-am putut ajuta.
Scuza-ma 121Alexander121, voi credeti ca fetele sunt pe post de papusii, daca vrei sa iesi cu o fata parerea mea ii sa vorbestii cu ea deschis sa fi sincer sa-i arati ca nu vrei sa faci misto de ea si pana la urma va accepta... ca doar suntem oamenii.Eu sincer acum ma tem sa mai raspund baietilor pe facebook ca pur si simplu daca nu le zici ce vor ei sa auda pur si simplu incep sa se ia de tine.Ai grija de tu... si ca fata parerea mea ar fi sa fi doar sincer sa lasi vrajeala textele deoparte si fi tu insutii.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: