@TraficantaDeSentimenteRoz unii chiar nu vor sa-si dea parola lor de la Y! M nici macar iubitei
eu de exemplu, daca nu dau parola prietenei mele, inseamna ca sunt infidel?
Catalina cand persoana de langa tine te inseala se simte asta.il vezi mai distantat fata de tine mai mereu plecat...mai des vorbind la telefon.
Pai, nu e prea greu sa afli, daca te cam ignora in ultimul timp, refuza sa va intilniti inventind fel si fel de pretexte, nu mai este cel de la inceput, nu-ti mai ofera aceeasi dragoste cu care te-a obisnuit.aceste semne poate sa-ti dea de gindit,
si in legatura cu id fiecare are dreptul la intimitate si poate secrete atita timp kit ele nu ranesc pe cineva
BAFTA!
Pai iti faci un cont de, eu stiu facebook sau hi5, ceva ce el folosete si intri in vorba cu el, sa vezi ce-i duce capu, mie mi-a reusit de fiecare data
Daca te inseala nu te va mai iubi la fel, te va ingnora uneori, nu o sa mai simti aceeasi afectiune... incearca ce ti-a zis traficanta.
Bai chestia e ca si eu am o probelma am o relatie recenta si nu stiu iubita mea a seara a vb vreo 30 de minute si inainte sa vb la tel mi-a zis sa astept 5 minute ca ma suna ea si mi-a sunat dupa 30 de min si peste 10 minute de vb cu ea la tel din nou aceeasi poveste ori o iubesc eu prea mult ori e ceva astept un raspuns de la voi
Am.fost.2.luni.ecat.vreau.sa.stiu.daca.ma.an.selat.eu.banui.ceva.dar.nustiu.precis
XoOxXo întreabă: