Poarta-te cat mai bine cu el, fi in preajma lui si ajutal cad are nevoie de tine.
Succes!
Te bagi tu in vorba cu el! te faci al intreba ceva, te comporti cat mai natural, ii zambesti, devii interesata de discutia care o abordati, nu trebuie sa faci ceva anumea sa cuceresti un baiat, sa fi tu insuti naturala si un pic indrazneata in momentul potrivit succes.
...CU UNDITZA...DE CUIER...
...CU GRIJA SI CU ATENTIE...
...IL AGATI SI U CUM POTI SI DE CE POTI
Facandu-i ochi dulci si lasandu-l sa vina la tine ca un mielusel. daca te oferi pe tava se va plictisi. fa-l sa te vrea el
It spun cum am facut eu:E in clasa cu mine si nu prea po sta cu el tot timpul sunt baietii langa el. M-am dus intr-o pauza la el si i-am zis:,, Mai Ovidiule e te plac sti asta as vrea sa te intreb ma placi?,, El mi-a zis nu stiu nu iti pot da un raspuns. Vreo 2, 3 zile nu am vb deloc cu el. Apoi a venit la mine si mi-a zis: M-ai ajutat cand am avut nevoie nu ai venit tot timpul la mine nu te-ai dat la mine esti singura pe care o pot numi iubita mea spune-mi vrei sa fim iubiti?
Mai intai ii zici cuiva sa va faca cunostinta. Apoi un simplu,, buna`` e de ajuns daca char tine la tine daca nu...
Bagate-n seama cu el,comunica cu el, imbracate sexy, incearca sa ii spuni prin apropouri ca iti place el, fal sa te invite in oras el nu tu, date pe langa el.Si eu sunt in aceeasi situatie imi place de un baiat dar lui nu-i place de mine asta incerc si eu sa ma dau pe langa el.Sunt o fata a stii.
Elenastoica9 întreabă: