| Miedordetine95 a întrebat:

Cum să ai spun ca îmi pare rău?
Ne-am certat, va rog să-mi spuneți cum pot să mă exprim?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Te duci cu un buchet mare de flori, cazi in genunchi si-ti ceri iertare.

6 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Nu ne costă nimic să vrem să fim loiali.

Dar ne va costa absolut totul dacă pierdem oamenii pe care le-am greșit conștienți și cu intenție.

| Furnicuta000 a răspuns:

Din ce cauza?

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! te rog iarta ma ingeras rege suprem?

| 1onurSimion a răspuns:

Ai ales buchetul de flori în schimbul loialității. De multe flori vei avea parte da nu de loialitate. Și iuda la vândut cu un sărut și o punga de banii...

| mihaela_petrovan a răspuns:

Salut!

Ideal este sa o faci fata in fata, nu prin mesaje, telefonic sau pe diverse retele de socializare. Fa-l cat mai personal, iti ceri scuze exact pentru ce ai facut. Nu generaliza, ci doar lasa emotiile sa iasa la suprafata. Ii spui cum te-a afectat pe tine situatia respectiva, incerci sa iti faci introspectie sa vezi de ce ai reactionat asa si sa ii spui. Apoi afirmi ca vei incerca sa faci lucrurile si atlfel cu sprijinul ei.

Aici vorbim de situatii aparte, nu formulezi scuza atat de elaborat daca e vorba de o greseala mica. Tine cont de context.
Succes!

| danut_dumitrache a răspuns:

Hei,

Nu e o reteta standard pentru a-ti cere scuze, ci trebuie sa o faci natural, cum simti. Totodata nu it ceri scuze pentru orice chestie marunta. Adica spui ca iti pare rau, insa daca stii ca ai facut ceva mai grav atunci trebuie sa dezvolti cand iti ceri scuze si sa spui de ce ai facut-o, ce vei face pentru a evita pe viitor. E important sa fii constient de greseala, sa o accepti si sa analizezi ca data viitoare sa o poti evita.

Pa