Nu mai fi atenta la problemele altora, cand vorbeste cineva cu tine da-i impresia ca nu il asculti, daca cineva se supara pe tine prefate neinteresata, etc.
Gaseste-ti un hobby, o pasiune ceva obsesiv care sa te acapareze total.
Sau cumparati un MP3 si niste casti mari apoi asculta carti online.
Buna! Parerea mea este ca poti fi mai ignoranta/indiferenta fata de anumite persoane pe care nu le agreezi atat de mult sau care din anumite motive ti-au creat unele neplaceri. nu poti fii buna cu toata lumea, asta-i clar, ci doar cu care merita intr-adevar. Sa-ti schimbi atitudinea, depinde doar de tine si mentalul tau.
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
Nu ai cum sa-ti impui sa ai o atitudine ignoranta cand tu de fapt nu esti asa. Singurul lucru pe care-l poti face este sa te prefaci. Ai putea sa fi mai orgolioasa, mai rece putin si intr-adevar, merge daca ai un mp3 la care sa asculti tot timpul muzica
Nu trebuie sa iti pese de toate lucrurile inutile, trebuie sa fi mai tare nu sa te faca din 2 cuvinte.
Sper ca te-am ajutat.
1. M-ai intrebat daca am vreun talent? Omule, eu sunt fabrica de talente
2. E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini
3. Tineti-va gurile inchise inainte de ai critica pe altii, uitati-va la voi ca nu sunteti perfecti!
4. Esti bogat atunci cand ai ceea ce banii nu pot cumpara
5. Eu NU impart o CocaCola cu nimeni
6. Cine te vrea in viata ta o sa lupte pentru tine chiar si atunci cand nici macar nu te astepti la asta
7. Unii o numesc lene... eu o voi numi participare selectiva
8. Sa nu uiti niciodata ca eu am fost acolo cand toti ceilalti te-au lasat singur
9. Nu-mi voi cere scuze pentru ceea ce sunt si ce fac
10. Oficial nu imi mai pasa
11. Daca poti sa treci pe langa o persoana cunoscuta si sanu o saluti atunci nu sustine ca esti o persoana educata
12. Sunt bine= 8 litere, 2 cuvinte, O MINCIUNA
13. Traieste pentru oamenii care te iubesc! Nu-ti distruge sufletul pentru cei carora nu le pasa de tine!
14. Lumea nu a inteles ca in spatele zambetelor mele sunt valuri uriase in care ma inec...
15. Nu baga mana in foc pentru nimeni ca te cam arzi
16. Bina ca sunteti voi "perfecti"!
17. Cand te ocupi prea mult de defectele altora n-ai timp sa le indrepti pe ale tale
18. Respectul meu?
Pentru cine-l merita!
Prietenia mea?
Pentru cei care au incredere in mine!
Viata mea?
Pentru cei ce nu ma vor lasa niciodata atunci cand imi va fi greu
19. Dumnezeu merge in fata ta ca un ghid, in spatele tau ca un protector, langa tine ca un prieten
20. Sunt momente in care... pur si simplu... te sufoci de dor
21. Ramai puternica chiar daca totul se duce in jos
22. Cea mai buna metoda de a nu ti se frange inima este sa te prefaci ca nu ai una
23. Ma urasti?
Nici macar nu ma cunosti...
Ce dragut!
24. Cand esti sus, prietenii tai stiu cine esti... dar cand esti jos tu aflii cine-ti sunt prietenii
25. Voi inceta sa zic adevarul atunci cand veti inceta sa mai ziceti minciuni despre mine
Foloseste aceste statusuri si in viata de zi cu zi si iti vor prinde bine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: