Pur si simplu!
1.Trebuie sa fii tu insati!
2. Poarta-te natural!
3.Nu-ti arata fundul si sanii, cand e el prin preajma, crezand ca pari mai interesanta!
4.Fii mereu cu zambetul pe buze!
5.Aranjeza-te,imbraca-te frumos, dar natural in acelasi timp!
6. Uita-te in ochii lui si zambeste-i!
7.Nu o sa mori daca-i zici un ''Buna!'' asa ca, cu tupeu
8.Incearca sa te imprietenesti cu el, stai prin preajma lui, observa-i comportamentul!
9.Ai grija sa nu fie mare gagicar, sa se dea la toate fetele!
10. Poti deja sa-i dai te banuit ca-ti place de el, spune-i bancuri, glume! Daca e timid, fa tu primul pas!
Bafta! :* fundita?
Desi imi plac cele doua raspunsuri, eu iti propun doar sa fii tu insati, tot timpul sa ai personalitate si nu fite, crede-ma te vei simtii tu mai bine, indiferent de faptul ca sunt multe fete gen... pitipoance... care isi dau aerele de Hollywood, isi etaleaza formele numai ca sa impresioneze, tu trebuie sa stii ca cine te place, te place asa cum esti fara a deveni una dintre ele!
Numai bine!
pa, pa
Eu spun ca sunt cativa pasi pentru ca un baiat sa iti cada in plasa, eu sunt baiat si vorbesc in numele tuturor baietilor, Noi ne uitam la comportamentul fetelor, si apoi la corp, ti va trebui sa faci acesti pasi...
1: Cand mai stai pe afara cu el sau pe strada cand te intalnesti cu el, oricum, trebuie sa te evidentiezi prin orice miscare de ex: -Astazi am jucat conquiztador am ajuns la level nu stiu cat, trebuie sa faci sa te auda
2: Sa incerci sa te imbraci mai elegant decat fetele cu care stai
3: sa te uiti un pic mai diferit la el decat la ceilalti baieti
4: daca poti si nu tie rusine poti sa ii faci chiar si cu ochiul
5: incearca sa ii iei id de mess si sa iti pui la status ca iubesti un baiat cu ochi, par, inalt, azi a fost imbracat in, orice,
6 : el isi va da seama despre ce este vorba si te v-a intreba de cine este vorba
7 : tu il vei pune sa ghiceasca sau ii spui din prima...
Bafta!
Twister09 întreabă: