| Sebastian1236882 a întrebat:

Cum sa capat incredere in mine adica sa vorbesc fara frica mereu cand vorbesc cu cineva mi-e frica de ce o sa gandeasca celalalt daca nu ma accepta daca crede ca sunt un mutalau am 15 ani si nu am avut niciodata o iubite ca sunt prea timid ce sa fac sa am curaj

3 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Psihoterapie. Schimbările nu se fac peste noapte.

| Nirvanaaa a răspuns:

Prin exercitiu. În timp o sa te obișnuiești sa vorbești liber și relaxat, dar trebuie sa începi de undeva. Cea mai mare greșeală e sa te gândești ce zice celălalt despre tine, iei creezi anxietate singur. Caută un subiect de discuție la care te pricepi și o sa fie bine.

| Valentina8 a răspuns:

Sa ai curaj, sa ai incredere in tine, trebuie sa faci ceva ce te va face mandru de tine. Gen, tu ai vazut vreodata unu ce merge la sala de 3 ani sa n-aiba incredere in el?laughing Nu pentru ca se simte mandru si realizat cu ceea ce face. Asa si cu orice activitate, cu cat mai multe activitati faci, cu cat mai mult iti ti mintea si corpul activ, cu atat mai multa incredere capeti. Poti face ori sala, ori fotbal, ori box, ori dans, chiar si sa pictezi daca ai talent, insa activitatile fizice te ajuta cel mai mult. Nu trebuie sa devi hulk eh, nu ma intelege gresit laughing E de ajuns sa faci lucruri ce te fac mandru de tine si asa capeti incredere in tine si in ceea ce faci. Cat despre fete, la 15 ani iti trebuie doar sa te distrezi laughing Nu lua totul prea in serios pentru ca mai tarziu vor veni si adevaratele probleme si daca tu iti faci griji pentru o iubita...