Nu te supara pe mine ca iti spun asta, stim cu totii ca dragoste cu sila nu se poate. Si totusi comporta-te cum esti tu, nu fa compromisuri mari si spune-i ce simti daca nu ai facut-o pana acum. Daca ii iubesti precum spui gandeste-te la fericirea lui, cum ii este lui mai bine.
Imi pare rau dar nu stiu doressc sa te ajut vreau sati fiu prietena asculta fi tu insuti dar cand vezi ca flirteaza cu alta intervii ok? sa stii ca eu nu sunt adolescenta(inca sau ma rog) am 111 ani dar stiu cat de grea pote fi dragostea iti urez succes! auzi am uitat ceva:uneori cand stiu si eu sunteti singuri pe nundeva incearca sai spui si tu ceva ca de exemplu:"salut stiu ca suna absurd, dar vrei sa iesi cu mine?'pote va merge incearca stiu cas mica dar cei care miau ascultat sfaturile ei bine la ei a functionat iti urez succes.paa(ID-ul meu e mary_scumpa910
Hmmm... El nu ce? Nu te iubeste, nu te vede sau poate nu vrea sa aiba de-a face cu tine?
Hhhhmmmmmmmmmmm.nu trebuie sa faci nimic,, comportate ca si cum ar fi un nimeni,, nu-i trage atentia, date mare cind treci pe linga el,, comportate ca si cum nu tiar pasa deloc de el si intr-un sfirsit o sati cada in plasa
Nu iti pierde speranta, pentru ca ea moare ultima, iar imposibilul poate deveni posibil doar dorinduti indeajuns de mult asta si avand incredere in fortele propi, niciodata sa nu spui niciodata crede-ma stiu ce zic, si eu am trecut prin asta credeam ca imposibil sa simta ceva pentru mine credeam ca nici macar nu ma suporta din spusele prietenilor, dar m-am iselat caci nu era asa si asta am aflato de la el, mi-am facut curaj int-o zi si l-am provocat la o discutie serioasa l-am intrebat daca ma uraste de nici amici nu vrea sa fim si de ce nu imi raspunde la salut pe strada, iar atunci desi ma asteptam sa ma respinga si sa fuga cat colo. a lasat capu in jos sia cerut scuze ca nu ma salutat si a zis ca orce s-ar intampla intre noi ca vom fi sau nu impreuna o sa ramanem mereu amici si cael credea ca eu nul plac si nul suport, atunci l-am intrebat daca e adevarat ca nu ma suporta cum a zis prieteni nostri iar iel mi-a zis la ureche "sa nu mai crezi niciodata tot ce zice lumea, pentru ca ii rea si invidioasa"si mi-a mai zis ceva"daca nu ai tupeu in viata nu obti nimic"asa ca fato, nu mai crede toate aberatile ca n-ai sanse si altele daca vrei cu adevarat ceva si iti doresti sin toata inima sa te iubeasc lupta si cu munti daca e nevoie sa-i castigi iubirea, eu am avut un final fericit peste cateva luni fac un an de cand sunt cu el, cine stie poate ca vei avea si tu un hapy end si inca ceva bazeazate doar pe tine si puterile tale nu pune baza nimanui nici celor mai apropiati prieteni crede-ma stiu ce zic eu era sa-l pierd din cauza asta, si cea mai buna prietena a ta e mama ta crede-ma s-ar putea sa te mai certe din cand in cand dar iti vrea doar binele si nu te va trada niciodata, si tot ce face o face neinteresat nu cu vreun scop anume sau ca ar putea obtine ceva asa cum ar faceo majoritatea "prietenelor"tale
Poii si eu is in situtia asta si da dragoste cu sila nu se poate, dar daca tu simti ca el este mister`right atunci nu cred ca trebuie sa dai inapoi; arata`i cine esti tu cu adevarat, si in primul rand vezi daca aveti ceva in comun. Nu fi fitoasa prin preajma lui pentru ca baietii urasc asta, fii calma linistita de fata cu altii, neinteresata dar asa din cand in cand poti sa te trezesti ca te holbezi la el si esti cu capu in nori, numai nu fi prea evidenta ca mori dupa el. Sau daca nu i`ai zis nimic prima data spune`i ce si cum; si in cazu in care te refuza ii spui ca nu vrei sa-l sacai si ca preferi mai degraba un amic decat un iubit si el o sa vada ca esti matura si nu plangi dupa el ca o copila; asta in cazul in care iti spune frumos ca nu vrea nimic cu tine pentru ca mai sunt si dinaia care te jignesc sau mai rau iti zic scurt : OK) ceea ce e penibil fi optimista dragoste nu e intotdeauna la prima vedere. bafta:*