Multi baieti draguti au problema asta.Noi fetele sunt niste nenorocite sincer.ne plangem ca nu exista baieti draguti care sa le fie iubit dar pe toti baieti draguti si amabili ii baga in asa numitul "friend zone".
Anyway, avand in vedere ca asta ti s-a intamplat cu mai multe fete eu zic sa incepi pentru inceput sa faci gesturi subtile care insa sa transmita un mesaj, de exemplu:
1.Sa ii atingi mana delicat cand nu se asteapta sau cand ii dai ceva sa ii atingi mana putin mai mult decat este nevoie.
2.Foloseste-ti privirea ca un mod de ai transmite senzatii ciudate.Cand sunteti cu amicii sau pur si simplu va distrati, uitete la ea mai patrunzator pentru un timp si ca sa rupi magia, fa-i cu ochiul jucaus si intoarcete la ce faceai.
3.Mesaje "criptice". Spune o propozitie care aparent este inocenta si care sa fie adecvata situatiei si care totusi prin tonul vocii tale si prin felul in care pui accent pe anumite cuvinte sa o faca sa se gandeasca de doua ori la ceea ce ai spus.
4.In cazul in care autnci cand va vedeti sau va spuneti la revedere, va pupati pe obraji incearca sa te apropii"din greseala" de coltul gurii ei si dupa ori fa-te ca nu ai realizat ori fa o glumita pe seama asta.
5.Incearca sa stai mai aproape de ea(dar nu in mod obsesiv)
Metodele astea nu o vor face sa traga imediat concluzia ca tu o placi dar o vor face sa-si puna intrebari, sa se gandeasca mai mult la ceea ce faci, sa se gandeasca ca orice gest la tau are o alta semnificatie si in cele din urma cred ca va incepe sa te placa in modul in care vrei tu.
Sper sincer sa mearga si trimite-mi un mesaj cand se intampla!
xoxo
P.S: Ai grija sa faci totul subtil
A functionat ce ai spus! Mersi! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Ca sa fii cu o fata trebuie sa va intelegeti foarte bine si sa stati muult impreuna si daca e sa fie ceva mai muult va fi
adyhunt3r întreabă: