anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa cuceresc o fata? abia am intrat la liceu si nu prea ne bagam in seama nu stiu dc dar mereu cand trec pe langa ea se face ca nu ma vede am eu ceva sau ce? nu inteleg dati-mi sfaturi despre cum as putea sa o cuceresc

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu nu ai nimic, dar nici ea nu are interes fata de persoana ta, iar tu trebuie sa intelegi si sa accepti realitatea.

| Ely3434 a răspuns:

Hey! Fetele sunt greu de cucerit. In primul rand imbraca-te frumos la scoala, freza smechera, jumatate de sticla de parfum etc. In al doilea rand, ai grija sa nu o sa sacai, sa te porti urat cu ea, tu incerci sa-i atragi atentia dar poate o enervezi. Poti sa te duci in locurile unde sta ea, pe hol, treci pe langa ea, ii zambesti. Poti sa te imprietenesti cu ea, sa ai nsite prieteni comuni cu ea ca sa stai mai mult in preajma ei. Dupa incepe cu gesturi mici ( cadouri de ziua ei, de 1 martie, de ziua indragostitilor tot este vineri ). Daca mergeti cu autobuzul lasa-i locul tau ei. La cadouri pentru ocazii speciale iai un parfum, cercei ( preferabil sa fie mai draguti ), un colier http://www.okazii.ro/......a140315036 asta e foarte dragut este si ieftin sau un ursulet ( poti sa-i dai ursuletul cu colierul la gat si iei colierul si il pui tu, e foarte romantic daca te si lasa. )Din cand in cand i-ai o ciocolata, lasa-i pe banca inainte sa vina la scoala o floare ceva cu un biletel. Cand vorbesti cu ea vezi sa fii cat mai,, finut ", sa o faci sa rada, sa nu razi de ea niciodata! Fa-i complimente : ca are ochi frumosi ( poti sa -i spui,, ai cumva o harta? pentru ca ma pierd in ochii tai ), ca are un zambet cu care inveseleste lumea, poti sa-i dedici melodia Just The Way You Are - Bruno Mars. AA... Cand vorbesti cu ea mesteca inainte o guma ( Vorbeam cu un baiat si mirosea a cipsuri.Iak! ). Poti s-o inviti la un suc sau film ( poate de groaza, cand se sperie o iei de mana si ii spui ca e doar un film ). Dupa ce te imprietenesti cu ea ii spui ca o placi si te descurci tu dupa. Iti doresc mult succes! Poti sa-mi trimiti un mesaj daca mai vrei sa intrebi ceva sau sfaturi. :* Funda?

| Ely3434 a răspuns:

Ce ai făcut cu fata aia? happy