| dj_3772 a întrebat:

Cum sa cuceresc un baiat cu care am vorbit foarte putin fata in fata si eu stiu foarte multe despre el si hobby-urile lui. discut cu el 70 % pe mess...in pauze ne intalnim foarte des.incerc de obicei sa fiu in centru atentiei si el cred ca la fel.se tine dupa mine 20% dar pana acum nu a zis nimic...prieteni lui ma urmaresc aproape tot timpul. puteti sa imi dati un sfat cum sa procedez cum sa... nah nu stiu mersi pentru raspunsuri big grin

Răspuns Câştigător
| cioko19 a răspuns:

Buna!

Nu, eu zic sa nu ii spui sentimentele in fata. Va crede ca esti nebuna dupa el si pe urma si-o va lua in cap.

Pai daca ai vorbit foarte putin cu el fata in fata, mai asteapta putin. Cheama-l intr-o zi afara, dupa scoala. Spune-i ca ai dori sa mergeti in oras la un suc sau in parc. Oriunde, nu conteaza. Doar ca sa mai puteti vorbi si voi. face to face. Pt. daca vorbiti aproape tot timpul pe Y! M. pai asta nu prea inseamna nimic.

Deci, tu stai linistita si asteapta ca el sa faca primul pas.
Succes!:*

4 răspunsuri:
| Mwhahahaa a răspuns:

Buna...

Du-te la el si recunoaste-ti sentimentele...si sigur o sa se intample ceva, cevasmug Sincer, nu e o rusine sa-ti spui sentimentele.este chiar bine...acum...dupa aceea va fi tarziusad...

baftakiss

see you soon!

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Eu zic sa iti urmezi inima...sa faci ce simti ca trebuie sa faci, dar cu toate astea sa ai grija.Sa nu il lasi sa faca misto de sentimentele tale, pentru ca exista doua posibilitati daca ii spui in fata ce simti 1.sa te placa si el si sa fiti impreuna, 2.sa nu fie sigur de ceea ce simte si sa inceapa sa te evite.Parerea mea e ca trebuie sa vorbiti si fata in fata mai mult.cauta motive .stiu eu .de exemplu sa iti dea ceva. un cd cu un film bun pe care l-a vazut sau. orice, dupa care u sa ii multumesti la un suc .sa va cunoasteti mai bine.alea alea. hai ca te descurci u! Ai grija de tine:*si succes

| dj_3772 explică:

Pai eu am vorbit cu el despre michael jackson, mj fiind fanul lui si eu am incercat sa ii fac un cadou cu el o chestia misto lui i-a placut si mi-a multumit si trebuie sa ioo dau peste cateva saptamani...credeti ca atunci va zice ceva sau poate. e primul pas? sau. ce credeti?

| dj_3772 explică:

Pai da trebuie sa ii dau un cadou mic sa vad cum reactioneaza atunci. dar el stie si i-a placut gestul si chestii trebuie sa ii dau peste cateva saptamana big grin mersi pentru raspunsuri