O relatie in care nu exista reciprocitatea sentimentelor nu are sens fiindca este generatoare de dezamagiri.In plus, nu stii din popor ca dragoste cu sila nu se poate?
Nu cred ca ar trebui sa mai atarni dupa el... dar daca tot tii atat de mult sa fi cu el...iti voi spune...
Va trebui sa fi indiferenta cu el...astfel ii vei trezi interesul...de unde esti asa de sigura ca nu te place? poate te place dar este ori prea orgolios ori prea timid ca sa arate asta...trying
Baby.ShiNe
Simplu.Nu-l mai cuceri.Nu poti face pe cineva sa te iubeasca daca el nu vrea.Totusi daca nu esti chiar sigura ca el nu te place incearca sa afli daca simte ceva pentru tine. Dar daca ti-a spus ca nu te place asta e.Insa nu trebuie sa renunti chiar asa usor.Succes!
Daca nu te place lasa`l, ii cel mai bine pentru ca dupa aia numa o sa suferi dupa el pentru ca nu o sa te bage in seama, poate in viitor te va placea mai stii? da` pana atunci nu "alerga" dupa el:*
Pai daca nu te place nu stiu cum ai putea sal cuceresti apropiete mai mult de el sprijinal sa ar mai i ideea sa-l faci gelos cu altcineva cine stie...
Eu plac un baiat de 2 ani de zile si am reusit sa fiu cu el cateva zile dar acum i-a zis unei fete ca numa place ca... o fata l-a intrebat daca a fost cu mine si el a zis ca nu dar eu il iubesc si nu stiu cum sa fakk si ce sa fac nu stiu mi. a zis sa. l las in pace dar.nu stiu voi ce ziceti
Stau cu un baiat de care mi-a placut mult dar acum a aparut altul in calea mea pe care cred ca il plac.deci primul sau al doilea? Gino sau Madalin?
paolla întreabă:
DracusorImpielitat întreabă:
misauratcuviata întreabă: