Păi trebuie să-ți expui punctele de vedere, să-l faci să înțeleagă de ce nu vrei o relație acum.
Iai dat false sperante,te-ai folosit de el,el te-a vazut ca pe o viitoare iubita dar nu te atrage fizic,pai fi sincera si spune-i nu isi bate joc de el,stiu ca va place sa aveti o zona cat mai mare de prieteni dar noi sexul opus baieti vrem o relatie nu sa fim frati, data viitoare numai da false sperante spune direct in fata nu vreau o relatie si gata,poate te iubeste, va suferi dupa tine, dar asta e, dar cu cat i spui mai repede cu atat mai bine, nu prelungi suferinta lui, sperantele lui sa creasca, nu inteleg de ce va place sa profitati de baieti apoi sa alegeti alt tip de baieti
N-am vrut sa creadă altceva...Și pnm eram bff adică ii spuneam orice. Nu știam ca el ma are crush -. -
Trebuie sa intelegeti ca noi baieti va vedem mereu ca pe viitoare partenere,pur simplu e atras fizic de tine, nu e frumos sa isi bati joc de el,puteai sa-i spui nu vreau o relatie, baiatul s-a indragostit de tine si cand va descoperi ca il vezi ca un frate nu o sa-i prea placa asta, noi baieti avem o dorinta sexuala mai mare ca voi asta ne determina sa ne indragostim mai repede, sa ne facem vise, sperante, dar macar spune-i asta
Pai va fi frustrat,dar nu-i prelungi agonia nu-i da sperante,gen o sa mai ma gandesc, spune-i ca nu te atrge fizic si ca intre voi nu poate fi nimic decat o simpla amicitie atat, data viitoare numai baga baieti in lista ta prieteni de sex opus, nu vrei relatie poti discuta cu sexul opus dar nu le da speranta vorbind non stop, rar si spui in fata nu vreau relatie, aventura doar amictie atat
De curiozitate ce anume nu te atrage la el? de ce nu ai putea forma o relatie cu el?
A fost crush. Dar avea prietena. Și acum pur și simplu nu vreau o relație. Nu neaparat ca are el o problema sau ceva
Desi el avea o prietena si vorbea si cu tine? dar te atrage fizic? e un baiat frumos?
Da pai eu l-am ajutat sa se combine cu acea fata ) Pentru ca eram prieteni. E frumos dar acum nu îl văd mai mult ca pe un prieten. In trecut da, dar acum nu.
Inca nu i-am zis. Fml. Pentru ca nu imi zice direct, incearca sa fie subti, si imi e greu sa ii zic.