anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa depasesc un moment greu din viata? Adica m.am indragostit de un baiat si eram super prieteni si cand i.am spus, relatia noastra s. a rupt.Reactia lui m. a afectat muult si acum oricine ma intreaba daca vreau sa fiu cu resp refuz de fiecare data.Il visez tot timpul chiar daca nu mai vorbim de mult. Ce sa fac.nu mai suport.straight face. Mereu cand vrea cineva sa fie cu mine il visez pe el ca ma saruta.straight face. Funditaa.love struck

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
La tine problema este ca te-ai atasat foarte mult, enorm de mult de acel baiat, ai pus suflet pentru el si probabil ca nici nu iti trecea prin cap ca o sa te lovesti de un refuz din partea lui. sad Ei bine, uite ca acest lucru s-a intamplat din pacate, iar acum nu mai ai ce face decat sa mergi inainte sa iti vezi de viata ta.Life goes on! Bafta! :* >big grin

2 răspunsuri:
| valyalexia a răspuns:

Te intelegsadsadchiar trebuie sa il surprinzi cu ceva gen sa te ajute cu ceva sa te apropii iar de el si sa ii castigi increderea poate asa vei avae noroc si il vei recupera:X:X:Xsucces

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce puii mei fataa! TU ESTI AIA IMPORTANTAA! mergi inainte si lasa'l ca o sa gasesti tu altuuuu'
te iubeeesc