EuSiAtat nu este adevarat ce spui. Acel site a fost creat pentru fiecare om ca sa invete sa deseneze, sa incerce sa deseneze, sa puna in practica ce a invatat si sa faca desene nemaipomenite. Nu ca trebuie sa fi prfeionist sau ceva de genul. Daca vrei sa vezi galeria mea intra pe site si scrie BrokenRose.Si eu nu stiu sa desenez dar uita-te si mira-te.
Cand esti pe pagina unde trebuie sa desenezi uitate deasupa foi de desen scrie :INCERCATI NOUA APLICATIE DE DESENARE dai acolo si ai mult mai multe instrumente cu care poti crea desene minunate Sper ca te-am ajutat
Pai acolo se deseneaza cu 3-4 instrumente diferite.Ai talent la desenat? Daca ai desenezi frumos. Daca nu ai nu desenezi.Acolo iti pui in aplicare talentul.
Bafta.
EuSiAtat
Asa e trebuie sa dai la INCERCATI NOUA APLICATIE si TREBUIE SA AI TALENT dar trebuie si sa nu renunti si vei vedea ca o sa desenezi din ce in mai frumos si o sa ajungi profesionist la urma urmei!
Asa e trebuie sa dai la INCERCATI NOUA APLICATIE si TREBUIE SA AI TALENT dar trebuie si sa nu renunti si vei vedea ca o sa desenezi din ce in mai frumos si o sa ajungi profesionist la urma urmei!
ksm1485 întreabă: