| Curious1324 a întrebat:

Cum sa devin mai populara? Adica. Nu doar in clasa. Si in scoala, am multe relații, cunosc multa lume, dat nimeni nu ma cunoaște -_-.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te dezbrăcată la şcoală.

| Curious1324 explică (pentru anonim_4396):

Ai grija sa nu pierzi neuronu' ala care-l mai ai, ca saracutu' trăiește singur. Stii ce? Omoară-l

| anonim_4396 a răspuns (pentru Curious1324):

Hai mă, nici măcar de glumă nu mai ştiţi? Ce generaţie, nene, ce generaţie...

| AndruCriistina a răspuns:

De ce vrei sa fii mai populara? De ce nu mai bine sa fii tu? Nu trebuie sa te schimbi, pur si simplu alatura-te si tu la grupurile care se strang in scoala, rade-ti impreuna, vorbiti pe facebookwinking. In niciun caz daca vrei sa fii populara sa nu incepi sa te imbraci mai '' dezbracata '' cum fac unele ca sa atraga atentia. Aranjeaza-te ma refer la par, machiaj. imbraca-te cat mai frumos, dragut sa atragi privirile, dar cum am zis nici prea provocator, dupa sa te faca perversa sau c---a. Fii tu insuti. Te pup

| Curious1324 explică (pentru AndruCriistina):

Mersi, eu ma imbrac dragut( nu ma machiez nici la scoala niciunde ) multa lume imi zice ca-s draguta, ca ma imbrac frumos. Invat bine dar pursisimplu toti stau ...Departe de mine.

| AndruCriistina a răspuns (pentru Curious1324):

Te pot intreba cati ani ai? Probabil, ei te vad mai ciudata... cum am spus du-te si tu la prietenii tai acolo, vorbiti impreuna, arata-le la lume ca esti de treaba si distractiva. Nu poti fii populara dintr-o data asa si gata. Nu e simplu. Eu in 3 ani am reusit sa fac lucrul asta in scoala in care invat in Spania. Si intr.o vara care au fost 2 luni am reusit sa ajung populara, deci fii cat mai modera mai comunicativa.

Fac 13... Si invat in Italia. E cam greu. Mereu ma duc la ei, dar pleacă -_-

Este normal. Daca ai putin timp in Italia acolo, desigur ca nu te cunosc si de aceea nu vor sa aiba de a face cu tine. Italienii si spaniolii sunt foarte ciudati, si mai ales foarte cu fata la cearceaf mai mereu, se cred buricul lumii. Cu siguranta ai si tu macar o prietena doua acolo, spune-le sa te prezinte la prietenii lor. Ai vorbit cu profesoara/profesorul macar ca sa te ajute sa te comunici cu colegii? Imi poti da add si iti spun mai multe lucruri, sunt ca si psihologa si imi place sa dau sfaturi, https://www.facebook.com/krys.criss. Pup

Pare ciudat... Dar nu am facebook laughing

Paiiiii fa-ti draga mea, cum vrei sa fii populara daca nu ai facebook?

| DodyQkz a răspuns:

In primul rand fii tu insati. Cheia popularitatii este de a-i face pe oameni sa se simta bine in prezenta ta. Integreaza-te in mai multe cercuri de prieteni, incearca sa cunosti lume noua, chestii de genul. In primul rand ai putea sa cauti oameni cu interese comune cu tine si sa te imprietenesti cu ei, dupa te imprietenesti cu prietenii lor si asa mai departe. Succes! kiss

| EmyEmy99 a răspuns:

Trebuie sa fi tu insati si daca le oferi prietenilor tai respect, le arati bunul simt al tau, atunci si ei se vor simti bine in jurul tau si vor vrea cat mai mult sa fie cu tine happy