| sandra_7371 a întrebat:

Cum sa devin o vedeta disney va rog ajutati-ma visul meu e sa devin cantareata-actrita disney chiar mai mare decat miley cyrus! dau 3 fundizza

15 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Pasarea malai viseaza

| Mandy a răspuns:

Cauta articole despre trecutul lui miley cyrus, ci vezi pasii pe care i-a urmat ca sa ajunga vedeta.Incearca sa faci si tu cam la fel.Asa din poza de profil, ai stofa de vedeta... happy
Bafta :*

| forever4you a răspuns:

Nu poti sa dai decat o funditabig grinsi pentru a ajunge vedete trebuie sa ai banii

| Shinen a răspuns:

Buna, Sandra.
In primul rand, ca sa fii vedeta Disney, trebuie sa stii sa canti, sa stii engleza la perfectie, sa ai talent la actorie. Scuza-ma, dar nu crezi ca vrei cam mult? Totusi, o cantareata-actrita mai mare decat Miley Cyrus? Dar, daca asta este visul tau, poti incepe sa inveti engleza, sa faci cursuri de actorie si canto. Ai voce? Si, ai talent la actorie?
Succes!

Pa, pa!

| ruxi a răspuns:

Fetitzo cati ani ai raised eyebrows?
serios, dk ai talent tot nicaeri nu ajungilaughing
doar dk ai baniwinking muuuultihee hee
si trebuie sa ai pan 18 anilaughing

| Haiducuuuu a răspuns:

Mai intai castiga tot felul de concursuri organizate de astia de la disney...dar trebuie sa ai mult talent(nu crezi ca tintesti cam susthinking)incearca mai intai ceva mai mikhappycum ar fi o reclama la pateu sau fa-ti propriul show pe binecuvantatul YOUTUBE happybafta

| Cubulets a răspuns:

Nu prea poti dc?
pentru ca sa ajungi in america e mult efort si foarte dar foarte multi bani [stiu din propria experienta ]
si oricum gandeste cate fetitze in lumea asta nu vor sa ajunga la disney
dar cate reusesc?

| SweetySandra135 a răspuns:

Pai ca sa stii eu merg la o scoala de engleza dar nu mai merg ca vorbesc engleza fluent si acum fac actorie si profesorii mei spun ca am sigur un viitor pentru asta si fac si cursuri de canto de la 4 ani incoace

| CuteGirl2005 a răspuns (pentru SweetySandra135):

Si ai o voce frumoasa? Sau nu trebuie neaparat? Te rog raspunde.

| asdfghjklmnb a răspuns:

Uita-te la astea sunt tinute in stilul lui miley : http://www.polyvore.com/cgi/browse.sets?filter=drafts&uid=2104865

| ElectricChapel a răspuns:

Pai in primul rand ca sa fii vedeta Disney, ar trebui sa ai pana in 18 ani. In al doilea rand trebuie sa ai o voce buna, chiar foarte buna (ceva gen Selena sau Miley). Trebuie sa ai un talent desavarsit (gen: Hillary, Ashley, Brenda sau Lindsay) la actorie. Ai nevoie de o imagine buna (gen Demi, Vanesa, Jessica), ai nevoie de multi, multi bani (la fel ca Nicole big grin), sa nu mai zic ca trebuie sa stapanesti engleza mai bine ca Inna laughing. Cam atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Streangu'...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca scopul tau e intr-adevar important, DUMNEZEU te va ajuta.

| BoBo55 a răspuns:

Simplu te antrenezi si cand apare la TV reclama ai te duci unde este aia sa te inscri si eu cand am fost mai mica am vrut sa fiu dar si acum vreau.:*mult noroc:*

| bumbumbum555 a răspuns:

Nu ii asculta.Eu cred in tine si trebuie sa crezi si tu.Si eu vreau sa devin actrita disney.Am voce si talent.
Daca vrei sa iti indeplinesti visul, aici, in Romania, nu faci nimic.Muta-te in straintate.Eu vreau sa ma mut in Los Angeles.
In orice caz, mult succes scumpo!