Dragul mieu (greșeala intentionata), trebuie sa-ti dau o veste foarte proasta:
Singura cale perfecta de a dovedi unei fete ca o iubesti, incepe numai din momentul in care
ajungi sa o iubesti cu adevarat din toata inima
deoarece atunci te vei comporta in mod firesc ca un om care iubeste si respecta pe cea de langa el, si ea va remarca asta.
Daca esti doar atras de ea dar vrei sa-i dovedesti iubire, intuitia ei feminina va simti ca lipseste ceva, chiar daca nu va intelege ce.
Vestea buna e ca pentru a incepe sa o iubesti, e suficient sa-ti deschizi complet inima, sufletul catre ea si sa o accepti exact asa cum e cu toate calitatile si defectele si, atunci cand nu mai ai nici o retinere fata de ea, sentimentele reale de atasament vor incepe sa creasca.
Cum simte o tipa ca e iubita?
Nu prea simte asta. Ea se simte pretuita, se simte inteleasa, in primul rand, se simte protejata, se simte in largul ei, atunci cand este tratata corect, dar femeile nu idealizeaza iubirea ca barbatii.
Asa ca nu o sa o faci sa vada lucrurile ca tine. Dar, daca te comporti cu ea asa cum se comporta un om care iubeste, ea va simti toate acele lucruri pe care le-am zis mai sus.
Si stii ce e dragut? Ca daca o ibesti cu adevarat, acel comportament corect nu cere nici un efort. O sa-l faci ca asa simti, nici n-o sa fie nevoie sa te gandesti la el.
Asa ca fi sincer in ce simti pentru ea si lucrurile se rezolva de la sine.
Iar unele fete mai destepte stiu ca "dovezile" pot sa fie si asa, de ochii lumii.
E mai sigur sa te comporti natural dupa cum simti decat sa incerci sa dai "dovezi de dragoste".
Cea mai mare dovada de dragoste? De cat de mult timp ati ramas impreuna.
Crede-ma, dovada asta o vede absolut orice fata.
Buna eu o sa incerc sa iti spun o parere si sper sa te ajute.
Ca sa poti sa deomnstrezi cuiva cat de mult o ibesti pe acea persoana trebuie sa fi Sincer, respectuos asta e pe primul plan iti imaginezi cate femei din Romania nu sunt respectate de catre barbati sau zic si invers si femeile sun rele dar daca simti ca e persoana potrivita fa-o sa imta ca e iubita si cu siguranta si ia te va iubi in acelasi mot iesit pe afara mancati impreuna cate ceva bun fai suprize simple si dragute. eu nu stiu ce fel de persoana iubesti dar tu stii cel mai bine :3 conteaza sa va intelegeti :3 si sa aveti incredere unul in celelalant
Ii acorzi atentie, iti faci timp pentru ea si ii cumperi flori din cand in cand.
Cea mai importanta e sinceriatatea, s-ar putea de exemplu sa te refuze(ceea ce nu dorim sa se intimple, evident)Dar nu trebuie sa te simti descurajat. Daca te refuza luindu-te in ris pur si simplu inearca sa o uiti, cauta fete cu influienta buna, care sa doreasca o relatie serioasa.Iar daca esti convins ca e fata perfecta inecearca sa vorebesti cu ea, ce ai de pierdut.Fii sigur pe tine.
Bafta! Sunt sigura ca totul va fi bine