| Farcas a întrebat:

Cum sa evit certurile dintre mine si iubitul meu?straight face Ieri m-am certat cu el, azi a venit la mine am vorbit iar cand a ajuns acasa iar a inceput.La inceputul relatiei nu era deloc gelos, nu ii pasa ce fac, insa acum e gelos. S-a suparat pe mine ca zice el l-am mintit in legatura cu un baiat. Mi-a zis cand am de gand sa recunosc sa il caut straight face nu stiu ce sa fac si cum sa evit certurile care ma omoara si ne distruge relatia. Vreau sa ii tr un mesaj acum, credeti ca e bine? Ceva ideei? p. s nu l-am mintit in legatura cu baiatul acela straight face

Răspuns Câştigător
| paramore a răspuns:

Incearca sa faci in asa fel sa nu iy dai motive sa fie gelos si fa-l sa aiba incredere in tine si nu in ceilalticonfusedasa facea si iubitul meu, dar am vorbit foarte serios, am discutat ca asa nu se poate si de atunci ne comportam un pic mai matur, u trimite-i mesaj si impaca-l, si o sa vezi ca iy trece, daca va iubiti o sa treceti peste oricelove struckva doresc numai bine

6 răspunsuri:
| nutidulce a răspuns:

Buna. in situatia asta eram si eu, deci poate baiatu ala a mintit ceva despre tine la el, si el o crezut. spune ca tu nu ai mintito cu nimica ca erai sincera cu el. ca il iubesti si spune daca el crede pe alti! si nu crede pe tine. atunci nare rost.sa fii cu el sa nu aiba incredere in tine. aici poate sa exista si alceva sa aiba el pe alta! si gaseste motivu, dar tu spune-i adevaru. si spunel sa nu regreta ce face si sa fie sigur ca o sal lasi in pace. si cat de mult sa suferi, si o sa se intorce o sa se teme sa nu pierde daca te iubeste si el la fel, asa o facut si fostul meu.

| sofia_kiss a răspuns:

Iti spun din proprie experienta ca daca baiatul e ffffffff gelos ar fi mai bine sa va despartiti e mai bine acum decat mai tarziu, acelasi lucru mi se intampla si mie cu fostul prieten ca m-am despartit de el era gelos peste masura si chiar nu ii greseam cu nimic, tot timpil isi inchipuia lucruri care nu sunt, a trebuit sa imi sterg toti prieteni baieti de pe lista de mess si ii dovedeam in fiecare zi cat de mult iubeam dar asta nu a fost deloc de ajuns ca vorbind cu prieteni mei pe mess(baieti) era ca si cum il tradeam si in mintea lui e ca eu l-am inselat si ne-am despartit din nimic, el nu vroia sa se schimbe si eu vroiam dar intr-o relatie sunt 2pers si trebuie sa se schimbe amandoua daca se doreste ceva pe viitor.Asa daca vrei un sfat mai bine desparte-te acum decat mai tarziu chiar daca e greu, inceputul e greu pana te obisnuiesti cu gandul...

| Razvan_9009 a răspuns:

In principiu relatia este cum ti-o faci tu dar daca este prea gelos si vrea sa te tina din scurt o sa te priveze de libertate adica nu o sa mai poti face nimic fara sa ii dai lui raportul si uneori vei fi nevoita sa spui ceea ce vrea el sa auda ca sa nu incepeti sa va certati
Ganditi-va amandoi la ce ati facut gresit ascultati-va vorbiti asta e cel mai important stiu ca e greu sa spui tot ce ai pe suflet fie si persoanei iubite de e mai bine asa si sa ai rabdare cu el iar daca nici asa nu merge nu e singuru baiat de pe lume vei gasi altu mai bun care o sa te merite si o sa tina mult la tine

| Razvan a răspuns:

Pur si simplu invatati sa lasati unul de la altul.Asta e singura cale de functionare stiuta a unei relatii.Chiar daca sunteti de caractere diferite, e imposibil sa nu reusiti sa va intelegeti bine atat timp cat va straduitit. El ar trebui sa aiba mai multa incredere in tine si tu ar trebui sa ii spui strict ce crezi ca l-ar putea privi si pe elhappy

| paramore a răspuns:

Multumesc pentru fundita, sper ca ti-am fost de ajutor>big grin

| Ea12345 a răspuns:

Prietenia sfarseste unde apare neicrederea. Daca nu te mai crede, nu mai poate avea incredere in tine, greu...