| jo_7070 a întrebat:

Cum sa fac ca sa slabesc vreo 2-3 kg (la burta si picioare) si vreo 4-5 cm la talie in timp scurt?(pana la vara) fac abdomene multe in fiecare zi si banda. dar parca nu se inlaturalaughing PLZ HELP

Răspuns Câştigător
| Bellynda a răspuns:

Simplu,o ora de plimbare cu bicicleta si apa multa,ai sa vezi ce pulpitze sexy faci happy eu am obs asta si zilnic o jumate de h min pe zi cu bicicleta si deja a inceput sa mi placa,alergarea ii obositoare nu mi place dar cu siguranta ii mai buna si niste gimnastica prin casa sau un dans din buric sa vezi ca se schimba situatia, uite eu prin casa baga cateva dansuri si o tura cu bicicleta si crede ma ca is alta si toti imi zic ca am slabit, de ce? ca nu mai is asa lata in talie si acum fac la blugi 26 de la 28 asa linistita fara mare efort, din placerea de a dansa si plimbare cu bicicleta.Succes!

3 răspunsuri:
| metehne a răspuns:

Buna

pai incearca s faci cat mai multe exercitii, sa bei multa apa, sa mananci mai putin.si cat mai sanatos.

Daca vrei sa slabesti nu terebuie s faci nu stiu ce sacrificii.[d ex:s nu mai mananci.cu alte cuv s te infometezi.sau sa fci nu stiu cate ore d exercitii.ca ma rau e.]

| Bellynda a răspuns:

Simplu,o ora de plimbare cu bicicleta si apa multa,ai sa vezi ce pulpitze sexy faci happy eu am obs asta si zilnic o jumate de h min pe zi cu bicicleta si deja a inceput sa mi placa,alergarea ii obositoare nu mi place dar cu siguranta ii mai buna si niste gimnastica prin casa sau un dans din buric sa vezi ca se schimba situatia, uite eu prin casa baga cateva dansuri si o tura cu bicicleta si crede ma ca is alta si toti imi zic ca am slabit, de ce? ca nu mai is asa lata in talie si acum fac la blugi 26 de la 28 asa linistita fara mare efort, din placerea de a dansa si plimbare cu bicicleta happy

| Bellynda a răspuns:

Sa te infometezi? nu sunt de acord laughing dupa aia cand te saturi de regimul asta cu infometarea si ajungi la frigider...intr o saptamana nu te vad prea bine laughing faza cu calculatul caloriilor ii place, poti manca orice dar cu limita, fara sa te infometezi happy intri pe net si poti afla mai multe