| felixmoxu a întrebat:

Cum sa fac impresie buna fetelor la balul bobocilor? FundA tongue

Răspuns Câştigător
| justadream94 a răspuns:

Din cate stiu eu prima impresie conteaza cel mai mult.Indiferent ce spun fetele ca vor sa aeaga un baiat dupa caracter, sensibil sau nu siu ce, e vrajeala prima data se uita la aspect, atat vestimentar cat si al chipulu si corpului..bineinteles dupa unele care sunt mai de,,calitate'' vor avea si alte pretentii, dar nu vreau sa ma abat de la subiect.

Cred ca niste miscari de dans ar impresiona(miscari de dans, nu maimutarii-poti cauta pe net, ruga pe cineva sa iti arate ), bineinteles insotite de o tinuta eleganta si o atitudine corecta..banuiesc ca tu vrei sa faci impresie cu dorinta de a-ti face o prietena, si daca ai ganduri serioase(o relatie bazata pe sentimente de ambele parti) e bine sa fii sincer si corect. daca vrei o relatie cu o fata cu care sa te simti doar bine si doar sa iti placa de ea.

cred ca un sfat mai bun ti l poate da o fat..stiu ele mai bine cum le place sa fie impresionate
mult succes

2 răspunsuri:
| CeaCuMasca a răspuns:

Sinucide-te.

| DeeaAndreea24 a răspuns:

Poarta ceva dragut, vorbeste cu ele, invita-le la dans. vorbeste cat se poate de frumos. Nu exagera, fetelor nu le place sa fie stresate.

Întrebări similare