| viorel96 a întrebat:

Cum sa fac o fata sa fie mai interesata de mine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru inceput, afla ce activitati ii plac. De exemplu, ii place sa se plimbe cu bicicleta. Spune-i daca nu cumva vrea sa te insoteasca la o tura cu bicicletahee hee.
Fetelor le plac baietii educati, curati, destepti (dar nu neaparat) iar atunci cand treci pe langa o fata, sa mirosi a parfum. Cred ca asta e un lucru care atrage atentia unei fete happy.
Vorbeste cu ea, invit-o la o plimbare/un suc etc. si incearca sa afli mai multe lucruri despre ea. Intreab-o ce hobby-uri are si spune si tu ca ai in comun cateva hobby-uri, si scoate in evidenta lucrurile pe care le aveti in comun.
Si ai grija sa fii mereu de acord cu ea (chiar daca nu estihee hee ).
Bafta! :-H happywinking

4 răspunsuri:
| YonutZ_7643 a răspuns:

Stiuu... Spune-i ca Britney Spears e mai urata ca ea, iar Ashley Tisdale e o scorpie. Mergewinking

| niknip a răspuns:

In primul rand vorbeste frumos cu ea, poarta-te ca si un cavaler, fa-o sa rada, fa-i complimente, imprtant e sa se simta bine in compania ta. Vorbiti mai mult si asa o sa va cunosteti mai bine.

| viorel96 explică:

Am uitat sa mentionez ca am 14 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai pentru a fi o fata interesata de tine trebuie sa : Sa fi dragut, sa nu fi badaran, Sa ii dai flori, ciocolata etc sper sa ti fi fost de ajutor paaaa!

Întrebări similare