Pai nu stiu baga-te si tu in seama cu ea, adreseaza-i complimente, fa-o sa se simta bine cu tine si app in general fetelor le plac baietii amuzanti, acum vezi si tu sa nu faci niste glume din alea de tzaran sper ca le ai cu astea... intreab-o daca iese pe afara:d si la un moment dat invit-o la un suc, daca va acc e de bine:d insista mereu poti sa ai si niste gesturi subtile dar nu avansuri penibile:d ehh multa bafta
Pai ofera-i cadouri le place place placee mai ales de valentines sau 1 martie 8 martie, vezi cand e ziua eu...sau daca nu poti cu cadourile vezi ce.i place ei fa sh uh ce face ea, hasiti.va hobbiuri sauafla mai multe de la pr.le ei.nu stiu gaseste ceva orice sh pune in practica
Baftaa:*:*
Buna! Poi fi mai rau mai obraznik, dur si sa te lasi greu cand e vorba de fete; x! fundita>?
Vorbeste cu ea. Fa-o sa se simta bine, spune-i glume, atragei atentia cati pasa si ca te intereseaza si de alte chestii ( fetele adora asta), poti sa mergi cu ea acasa daca e in drumul tau iar dupa ce crezi catusi de putin ca te place poti s-o intrebi daca vrea sa stea cu tine. Si dupa totul vine de la sine. Succes
anonim_4396 întreabă:
pissi_8742 întreabă:
Twister09 întreabă: