| HasTeCe a întrebat:

Cum sa fac o fata sa ma placa? Sa fie atrasa de mine happy
Stiu ca o sa ziceti ca nu se poate,dar vreau ceva ponturi, ca sa o fac sa se apropie de mine.Multumesc!

3 răspunsuri:
| pitiklove a răspuns:

Stai aproape de ea, faci joculete, alegi sa stai cu ea, arata-i mici semne ca o placi, dar NU FI DUBIOS! Si fata trebuie sa fie cam genul tau...o poti face sa se apropie incercand sa gasiti subiecte comune unde aveti ce discuta si cand iti spune parerile ei..sa fi interesat(poate are dreptate), daca e genul de fata la moda...imbraca-te mai la moda, daca fata este mai cool, te imbraci asemenea, etc.
NU FI LIBIDINOS!
Ai grija ce ii zici!
Ai grija sa nu pari prea disperat
Discuta cu prieteni ei(de preferat comuni)despre ce prefera
Sper ca ti-am fost de ajutor
winking

| GoldenKing a răspuns:

Vorbeste cu ea cat mai mult,glumeste(dar ai grija sa ai limita bunului simt), stai alaturi de ea, daca e trista consoleaz-o, fa-i cadouri cand are zi de nastere sau onomastica, iesi cu ea prin oras cat mai mult etc
P.S:Roaga-te sa nu te bage in friendzone cum mi se intampla mie de fiecara data. Daca ai in jur de vreo 16 17 18 ani sau mai sus(dupa intrebare nu pare) poti sa te scoti cumva de acolo, ii zici ceva gen:"Te-as tavali in pat ca pesmetele in faina" etc. Sper ca te-am ajutat big grin

| Zedge a răspuns:

Asculta aici si baga la bine la cap, in ziua de azi pe majoritatea fetelor nu le intereseaza, decat grosimea stratului valutar din portofel, cai putere de sub capota masini (daca ai, ca daca nu ai, nici nu se uita la tine) si eventual casa, fetele alea adevarate care nu le intereseaza aspectele astea, sunt flori rare si nu le gasesti pe toate drumurile cum gasesti panarame din astea de azi care isi spun fetesad