| George_Butnaru_1996 a întrebat:

Cum sa fac o fata sa se andragosteasca de mine mentionez ca am 13 ani si ia la fel fara jigniri sau vezi-ti de viata si de scoala dau funda plus vot

16 răspunsuri:
| DorothyAnn a răspuns:

Dar acum esti in crestere, acum trebuie sa inveti asta e cel mai bun raspuns, crede-ma ca daca iti spun cum sa flirtezi cu fetele ma voi simti vinovata ca te-am incurajat sa te lasi putin cate putin de scoala!

| neutrino a răspuns:

O fata se va indragosti de un baiat daca acesta are calitatile necesare. Tu ce atuuri ai, in afara de dorinta?

| Azµre a răspuns:

Nu poți face pe cineva să se îndrăgostească de tine dacă nu te place sau nu te cunoaște. Invit-o în oraș fii un gentleman și așa te va plăcea și ea.

| George_Butnaru_1996 explică (pentru Azµre):

Ma cunoaste suntem colegi de clasa

| h3r a răspuns:

Distrează-te alături de ea, arată-i preferinţele tale şi oferă-i atenţie.

| Zabbyel a răspuns:

Fi prieten cu ea cu gesturi de tandrete pupo pe obraz spune-i ca e cea mai "tare" iti sta bine "hainele pe ea" happy oferrei intai prietenia apoi "dragostea"

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Se te cam dai pe langa ea si sa o apreri.Dar acum depinde si de fata daca te place sau nu.

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Pai poartate frumos cu ea si apar-o.Incearca sa te dai pe langa ea.Dar se poate intampla ca ea sa nu te placa.

| mini35 a răspuns:

Pai dai niste flori poartate frumos cu ea.Incearca ca in prezenta ei sa te comporti bine.Si ai grija sa folosesti un limbaj cat se poate de frumos.Suceswinking

| alionadoareu a răspuns:

In primul randd fa-i complimente. Fetelor le place sa stie ca sunt speciale, dar nu exagera: fii doar sincer. Incearca sa_i faci niste complimente deosebite, nu banale. de exemplu, spune-i ca are ochi "de caprioara" nu doar ca sunt "frumosi". Ai invatat figurile de stil la limba romana, nu? Atunci foloseste-le happy

| AncaAncu a răspuns:

Trimitei biletele, fai cu ochiul, inceasca sa te apropii de ea si poate...

| david2345 a răspuns:

Si eu sunt cam in aceeasi problema. Numai ca eu am aproape 12 ani si imi place de o fata din clasa 7. Nici ea nu ma baga in seama.
Eu zic sa ii faci cadouri gen : cd-uri cu muzica sau asa ceva.

| isee a răspuns:

Incearca sa te apropii de ea, pe mess\facebook, daca vezi ca ea vrea sa fie prietena cu tinee si se poate si mai mult bine, daca nu multumeste-te doar cu prietenia, asta ca sa nu o pierzi de tot. In caz ca o sa te accepte ca prieten. Succes happy

| InMyWay a răspuns:

Ia un cutit cu tine si iti garantez ca toate o sa iti cada in brate.

| anylev3 a răspuns:

Nu te supara si nu mi-o lua in nume de rau dar pentru inceput pune mana pe o carte de limba romana. Crede-ma pe cuvant ajuta Pentru ca sunt convinsa ca multe conversatii sunt/vor fi pe mess sau in orice caz online. Apoi iar, nu te supara dar la 13 ani nu se numeste dragoste. Vorbeste cu ea vezi daca te place, o scoti la un suc ceva, mai mult nu ai ce sa faci...Iti urez succeshappy

| StefySuntEu a răspuns:

Pai... destul de usor. De exemplu eu ma dau la ele adica ma bag putin in vorba, incerc sa par un erou in preajma ei, o impresionez, o ajut, i-am facut acum de velantine's un cadou, urmeaza si de dragobete... eu asa fac (si sunt de o varsta cu tine )