Dar acum esti in crestere, acum trebuie sa inveti asta e cel mai bun raspuns, crede-ma ca daca iti spun cum sa flirtezi cu fetele ma voi simti vinovata ca te-am incurajat sa te lasi putin cate putin de scoala!
O fata se va indragosti de un baiat daca acesta are calitatile necesare. Tu ce atuuri ai, in afara de dorinta?
Nu poți face pe cineva să se îndrăgostească de tine dacă nu te place sau nu te cunoaște. Invit-o în oraș fii un gentleman și așa te va plăcea și ea.
Ma cunoaste suntem colegi de clasa
Fi prieten cu ea cu gesturi de tandrete pupo pe obraz spune-i ca e cea mai "tare" iti sta bine "hainele pe ea" oferrei intai prietenia apoi "dragostea"
Se te cam dai pe langa ea si sa o apreri.Dar acum depinde si de fata daca te place sau nu.
Pai poartate frumos cu ea si apar-o.Incearca sa te dai pe langa ea.Dar se poate intampla ca ea sa nu te placa.
Pai dai niste flori poartate frumos cu ea.Incearca ca in prezenta ei sa te comporti bine.Si ai grija sa folosesti un limbaj cat se poate de frumos.Suces
In primul randd fa-i complimente. Fetelor le place sa stie ca sunt speciale, dar nu exagera: fii doar sincer. Incearca sa_i faci niste complimente deosebite, nu banale. de exemplu, spune-i ca are ochi "de caprioara" nu doar ca sunt "frumosi". Ai invatat figurile de stil la limba romana, nu? Atunci foloseste-le
Si eu sunt cam in aceeasi problema. Numai ca eu am aproape 12 ani si imi place de o fata din clasa 7. Nici ea nu ma baga in seama.
Eu zic sa ii faci cadouri gen : cd-uri cu muzica sau asa ceva.
Incearca sa te apropii de ea, pe mess\facebook, daca vezi ca ea vrea sa fie prietena cu tinee si se poate si mai mult bine, daca nu multumeste-te doar cu prietenia, asta ca sa nu o pierzi de tot. In caz ca o sa te accepte ca prieten. Succes
Nu te supara si nu mi-o lua in nume de rau dar pentru inceput pune mana pe o carte de limba romana. Crede-ma pe cuvant ajuta Pentru ca sunt convinsa ca multe conversatii sunt/vor fi pe mess sau in orice caz online. Apoi iar, nu te supara dar la 13 ani nu se numeste dragoste. Vorbeste cu ea vezi daca te place, o scoti la un suc ceva, mai mult nu ai ce sa faci...Iti urez succes
Pai... destul de usor. De exemplu eu ma dau la ele adica ma bag putin in vorba, incerc sa par un erou in preajma ei, o impresionez, o ajut, i-am facut acum de velantine's un cadou, urmeaza si de dragobete... eu asa fac (si sunt de o varsta cu tine )
anonim_4396 întreabă: