Păi...pur și simplu lasa-le în pace, evita-le...fac numai umbra pământului
*continuare* și se cred valoroși răspunde-le pe măsură... Exista o gramada de cărți pe Wattpad (o aplicație cu carti online) Îți recomand cartea "Vocabular de insulte" e geniala
Pur si simplu le ignori, astfel de oameni sunt peste tot, degeaba vrei sa scapi de unul ca oricum dai peste altul.
Pur si simplu ii ignori, datorita faptului ca se cred niste perfectiuni sub infatisare de om asta ii va afecta cel mai tare, cum spuneai si tu ca au un caracter infect asta inseamna ca sunt mandri profita din asta adu-i cu picioarele pe pamant si arata-le de fapt cine sunt cu adevarat. Bafta in continuare si sper ca am ajutat
Poti sa o faci pe desteptul si sa ii inveti ceva, dar acesti oameni s-au despartit prea tare de lume. Poti sa le arati ca sunt de fapt un nimic fata de ceilalti ignorindu-i..Si astfel au sansa de a se schimba..doar daca nu au dereglare mentala. Logic cindind daca as fi unul de asta si as zice o vorba buna in fata lumii si nimeni nici prietenii nu o sa rada sau sa se uite la mine si asta sa se repete de multe ori.
As inceta si mas schimba.
Dar aceste persoane totusi au respect si cred ca e bine ce fac.
Daca nu ai pofta sa inveti pe nimeni si sa joci teatru:
Ignora-i nici nu indrazni macar sa ii privesti.
Sper ca te-am ajutat, pa.
ale0409 întreabă: