| Blnda17 a întrebat:

Cum sa fac sa fiu cat mai pe plac parintirlor? Sa fiu fiica perfecta...

Răspuns Câştigător
| JackieSue a răspuns:

Sa ii asculti, sa ii ajuti, sa ii modernizezi, sa le spui secrete, sa faci treaba prin casa, sa le arati si vecinilor ca ei ai cu cine sa se mandreasca, sa inveti bine, sa nu iesi din vorba lor, sa ai vocabular dezvoltat, sa te imbraci adecvat la scoala(uniforma), sa raspunzi sincer(sa nu minti), sa ai numai note de 10, sa nu vorbesti fara rost, cand esti in vizita sa dai dovada de buna crestere.

10 răspunsuri:
| Bianca_4346 a răspuns:

Fa cumva sa te vada ca citesti si tu o carte. daca iti place sa citesti... fa-o... fa curat...ascultai si nu le raspunde cu replici ciudate...nu ii lua la misto...sa nu te tunzi emo, punk, sau alte genuri...imbracate decent, nu chiuli de la ore...cam pe astea le incerc eu si chiar dau roade... dar eu nu reusesc sa fac toate astea ca ma termina...totul e ca ei sa creada ca tu faci lucrurile astealaughinglaughinglaughing

| Claudiu_7827 a răspuns:

Zici ca ei... faci ca tine

| okei a răspuns:

Fi tu iar parintii tai te vor place asa cum esti, nu ceea ce incerci sa fi tongue. Persoana care incearca sa fie perfecta este o facatura ( chinezarie ) fi ceea ce te-a facut Dumnezeu nu ceea ce vrei tu sa fi tongue Caracterul tau ii va bucura pe parintii tai intotdeauna deoarece ei te iubesc asa cum esti.

O zi buna!

| cutza a răspuns:

Pai o fiica perfecta nu exista si cred ca daca tiai intreba parintii nici ei nu ar putea-o descrie, asa ca incearca doar sa te porti frumos si sai iubesti asa cum sint ei!

| iulia_5454 a răspuns:

De ce consideri ca nu ai fi pe placul lor?

| cribus a răspuns:

Nu exista perfectiune... fii tu insuti

| scootsie a răspuns:

Nu cred ca parintii tai vor sa vada in tine fiica perfecta, pentru ca ei te iubesc neconditionat... Daca e dorinta ta asta insa, fa in asa fel incat sa simta ca ii iubesti asa cum sunt ei, chiar daca de multe ori spui in gandul tau "pe vremea voastra"...

| vio a răspuns:

Nu exista perfectiune...fi tu asa cum esti...

| Blnda17 explică:

Daca as fi eu insami as fi o povara.Sunt genu de fata caruia ii place sa fie libera si rebela.Deci nu ar fi binebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista perfectiune...fii tu insuti!